Uslovi

2.1.1. Osnovni podaci o firmi
• Borg Titan doo Subotica
• Sedište firme: Braće Radić 146/25, 24000 Subotica
• Šifra delatnosti: 4791-Trgovina na malo posredstvo pošte ili preko interneta
• Matični broj: 20850965
• PIB: 107683909
• Website: kocka.rs
• Kontakt telefon: +381 63 570 999
• Kontakt E-mail: info@kocka.rs

2.1.3. Izjava o konverziji 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

2.1.4. Kontakt podaci – korisnički servis

Ukoliko Vam je potrebna pomoć kako biste naručili određeni proizvod, imate pitanje u vezi narudžbine ili želite reklamaciju/otkaz narudžbine, webshop kocka.rs stoji Vam na raspolaganju. Radno vreme korisničke podrške je:

 • Radnim danima: od 09:00h do 20:00h
 • Subotom: od 09:00h do 14:00h
 • Nedeljom i državnim praznicima ne radimo

Adresa firme: Braće Radić 146/25, 24000 Subotica
Kontakt telefon za pitanja, reklamacije ili otkaz porudžbine: +381 63 570 999
Kontakt e-mail: info@kocka.rs

Shodno raspoloživosti, naš tim će odgovarati na Vaše upite u najkraćem mogućem roku.

2.1.5. Dostava robe i eventualna ograničenja

Nakon potvrđene porudžbine stići će Vam e-mail potvrda da je Vaša porudžbina evidentirana.

 • Porudžbine primljene do 15:00 časova obrađujemo i šaljemo istog dana (vikendom ne šaljemo).
 • Porudžbine koje primimo nakon 15:00 časova biće obrađene sledećeg radnog dana.
 • Rok dostave je 24-48h od dana slanja, period isporuke zavisi od kapaciteta eksterne kurirske službe za prikupljanje i isporuku.

Poručeni proizvodi putem webshopa kocka.rs će Vam biti isporučni posredstvom eksterne kurirske službe. Dostava se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Cena dostave je sledeće:

 • Shodno našoj internoj odluci, isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 4.000,00 RSD
 • Za porudžbine u vrednosti manjoj od 4.000,000 RSD troškovi isporuke iznose prema cenovniku kurirske službe (300,00 RSD). Troškovi dostave se plaćaju zajedno sa proizvodom.

Kupac je dužan da ispravno unese podatke za dostavu paketa: ime i prezime primaoca, ulicu i broj primaoca, poštanski broj i mesto primaoca, odnosno telefon primaoca koji će se koristiti samo u slučaju kada dođe do problema prilikom dostave paketa. Kupac je dužan da obezbedi da u periodu isporuke na adresi bude punoletna osoba koja može preuzeti pošiljku. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregleda paket. Ukoliko primeti da je transportna kutija oštećena ili postoje neka vidna oštećenja, može da odbije prijem pošiljke i dužan je da obavesti prodavca putem mejla ili pozivom na broj +381 63 570 999

Prodavac je dužan da prodatu robu zapakuje tako da se normalnim rukovanjem u transportu ne mogu oštetiti.

Ako iz bilo kojeg razloga kupac nije primio robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, potrebno je da o tome neodložno obavesti prodavca, kako bi prodavac preduzeo radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.

2.1.6. Politika reklamacija i pravo na odustajanje od kupovine

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan proveriti svoj paket i ukoliko na njemu ima vidljivih fizičkih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, kupac može da odbije pošiljku ili da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. U ovom slučaju kupac je dužan da kontaktira prodavca telefonom na broj +381 63 570 999, putem e-maila na adresu info@kocka.rs ili pisanim putem dopisom na adresu: Borg Titan doo, Braće Radić 146, 24000 Subotica i da navede razlog zbog koga je odbio preuzimanje paketa.

Ukoliko je kupac primio paket i nakon otvaranja transportnog pakovanja ustanovi oštećenje robe ili da podaci na računu nisu odgovarajući, kupac je dužan u najkraćem mogućem roku kontaktira prodavca telefonom na broj +381 64 9821616, putem e-maila na adresu info@kocka.rs ili pisanim putem dopisom na adresu: Borg Titan doo, Braće Radić 146, 24000 Subotica

Reklamacija se može prihvatiti uz dostavu dokaza o kupovini. Postupak reklamacije započinje popunjavanjem OBRASCA ZA REKLAMACIJU ROBE koju možete preuzeti ovde:Obrazac za reklamaciju robe

Prodavac je u obavezi da u roku od jednog dana potvrdi da je reklamacija primljena. U roku od osam (8) dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavestiti kupca o odluci u vezi reklamacije (prihvaćena ili odbijena primedba kupca), odnosno o načinu rešavanja reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Prodavac je dužan da reklamaciju reši u roku od petnaest (15) dana od dana prijema reklamacije.

Prodavac će u najkraćem mogućem roku o svom trošku dostaviti artikle za koje se utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju.

Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći radi rešavanje sporne situacije, a sve u cilj otklanjanja predmetnih nedostataka.

 

PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Kupac ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana od trenutka preuzimanja robe (paketa) bez navođenja razloga i dodatnih troškova.

Kupac ostvaruje pravo na odustanak od ugovora Izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, koji dobija u paketu sa isporučenom robom ili popunjavanjem onlajn IZJAVE ZA ODUSTANAK OD UGOVORA koju možete preuzeti ovde: Izjava za odustanak od ugovora

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora zaključenog na daljinu smatra se blagovremenom ukoliko je poslata Prodavcu poštom, na adresu firme: 24000 Subotica, ul.Braće Radić br. 146, u roku od 14 dana. Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata Prodavcu. Protekom roka od 14 dana od momenta kada roba dospe u vlaništvo Kupac, odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, prestaje pravo Kupca na odustanak od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora, Kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. U slučaju povraćaja novca, iznos se vraća po prijemu proizvoda, odnosno nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

 

2.1.7. Zaštita privatnosti korisnika

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo poručene artikle, kao i da vidite status Vaše porudžbine.

U ime web prodavnice kocka.rs koji posluje u okviru firme Borg Titan d.o.o. Subotica, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Borg Titan d.o.o. Subtoica odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

2.1.8. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

2.1.9. Povraćaj sredstava

Proizvode koje naručite preko weshopa kocka.rs možete platiti na tri (3) načina:

 • Pouzećem: celokupan iznos narudžbine plaćate u gotivini prilikom preuzimanja paketa. Plaćanje se vrši dostavljaču-zaposlenom eksterne kurirske službe.
 • Uplatom na račun (uplatnicom na šalteru ili e-banking): plaćanje unapred preko e-banking naloga ili na šalteru pošte/banke na poslovni račun firme. Po završetku procesa kupovine Kupac dobiće potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju je naveo u obrascu za kupovinu. Kupac poručenu robu plaća prema instrukcijima iz e-maila. iz  U ovom slučaju roba se šalje nakon evidentirane uplate. Ukoliko kupac ne izvrši uplatu u roku od 7 dana od dana naručivanja, narudžbina će automatski biti stornirana.
 • Platnim karticama online (Visa, MasterCard, Maestro i Dina): Kupac poručenu robu plaća platnim karticama na bezbednom portalu banke namenjenom onlajn plaćanju. Roba se šalje nakon uspešne verifikacije transkacije/uplate.

U slučaju reklamacije ili odustanka od ugovora, Kupac ima pravo na zamenu za drugi proizvod ili na povraćaj novca. U slučaju povraćaja novca, iznos se vraća po prijemu proizvoda, odnosno nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Prodavac je dužan da vrati iznos koji je Kupac platio na osnovu računa/ugovora i to najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema Reklamacije ili Izjave o odustanku ugovora.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na dinarski tekući račun Kupca. Ne postoji mogućnost za povrat sredstava u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Borg Titan d.o.o. Subotica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

 

2.1.10 Izjava o PDV-u

Borg Titan doo Subotica je u sistemu PDV-a.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.