Način plaćanja i povraćaj sredstava

 

Proizvode koje naručite preko weshopa kocka.rs možete platiti na tri (3) načina:

  • Pouzećem: celokupan iznos narudžbine plaćate u gotivini prilikom preuzimanja paketa. Plaćanje se vrši dostavljaču-zaposlenom eksterne kurirske službe.
  • Uplatom na račun (uplatnicom na šalteru ili e-banking): plaćanje unapred preko e-banking naloga ili na šalteru pošte/banke na poslovni račun firme. Po završetku procesa kupovine Kupac dobiće potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju je naveo u obrascu za kupovinu. Kupac poručenu robu plaća prema instrukcijima iz e-maila. iz  U ovom slučaju roba se šalje nakon evidentirane uplate. Ukoliko kupac ne izvrši uplatu u roku od 7 dana od dana naručivanja, narudžbina će automatski biti stornirana.
  • Platnim karticama online (Visa, MasterCard, Maestro i Dina): Kupac poručenu robu plaća platnim karticama na bezbednom portalu banke namenjenom onlajn plaćanju. Roba se šalje nakon uspešne verifikacije transkacije/uplate.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

U slučaju reklamacije ili odustanka od ugovora, Kupac ima pravo na zamenu za drugi proizvod ili na povraćaj novca. U slučaju povraćaja novca, iznos se vraća po prijemu proizvoda, odnosno nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Prodavac je dužan da vrati iznos koji je Kupac platio na osnovu računa/ugovora i to najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema Reklamacije ili Izjave o odustanku ugovora.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na dinarski tekući račun Kupca. Ne postoji mogućnost za povrat sredstava u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Borg Titan d.o.o. Subotica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.