Isporuka

 

Nakon potvrđene porudžbine stići će Vam e-mail potvrda da je Vaša porudžbina evidentirana.

  • Porudžbine primljene do 12:00 časova obrađujemo i šaljemo istog dana (vikendom ne šaljemo).
  • Porudžbine koje primimo nakon 12:00 časova biće obrađene sledećeg radnog dana.
  • Rok dostave je 24-48h od dana slanja, period isporuke zavisi od kapaciteta eksterne kurirske službe za prikupljanje i isporuku.

 

Poručeni proizvodi putem webshopa kocka.rs će Vam biti isporučni posredstvom eksterne kurirske službe. Dostava se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

  • Shodno našoj internoj odluci, isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 4.000,00 RSD
  • Za porudžbine u vrednosti manjoj od 4.000,000 RSD troškovi isporuke iznose prema cenovniku kurirske službe (300,00 RSD). Troškovi dostave se plaćaju zajedno sa proizvodom.

Kupac je dužan da ispravno unese podatke za dostavu paketa: ime i prezime primaoca, ulicu i broj primaoca, poštanski broj i mesto primaoca, odnosno telefon primaoca koji će se koristiti samo u slučaju kada dođe do problema prilikom dostave paketa. Kupac je dužan da obezbedi da u periodu isporuke na adresi bude punoletna osoba koja može preuzeti pošiljku. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregleda paket. Ukoliko primeti da je transportna kutija oštećena ili postoje neka vidna oštećenja, može da odbije prijem pošiljke i dužan je da obavesti prodavca putem mejla ili pozivom na broj +381 63 570 999.

Prodavac je dužan da prodatu robu zapakuje tako da se normalnim rukovanjem u transportu ne mogu oštetiti.

Ako iz bilo kojeg razloga kupac nije primio robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, potrebno je da o tome neodložno obavesti prodavca, kako bi prodavac preduzeo radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.