Isporuka

Nakon potvrđene porudžbine stiće će Vam mejl potvrda da je Vaša porudžbina evidentirana.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 1 do 5 radnih dana.

Kupac će biti obavešten SMS porukom o statusu svoje porudžine na dan slanja paketa (tracking number paketa i naziv kurirske službe).

 

Dostava se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Poručeni proizvodi putem Kocka.rs Web Shop-a će Vam biti isporučeni posredstvom kurirske službe.

Cena dostave:

  • Shodno našoj internoj odluci, isporuka je besplatna za kupovinu preko 6.000,00 RSD.
  • Za iznos manji od 6.000,00 RSD troškovi isporuke iznose prema cenovniku kurirske službe (min. 300,00 RSD). Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, odnosno od mesta dostave.

Troškove dostave plaćate kuriru zajedno sa proizvodima, prilikom preuzimanja pošiljke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena ili postoje neka vidna oštećenja, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas putem mejla ili telefonom.

 

Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj ponudi, možete zahtevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na info@kocka.rs ili pozivanjem broja  +381 64 9821616.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.