23.10.2023.

Povratak Korenima (2001-2010) VII

Početak novog milenijuma video je preporod LEGO-a, sa kompanijom koja se ponovno usredsređuje na ono što je najbolje radila - kreiranje visokokvalitetnih građevinskih kocki koje inspirišu maštu. I dok je ova posvećenost osnovama igrala ključnu ulogu, LEGO je takođe prepoznao snagu partnerstava i licenciranih proizvoda.

LEGO Harry Potter i Star Wars

1. Partnerstvo i Licenciranje

U partnerstvu sa velikim filmskim franšizama, LEGO je stvorio linije proizvoda koje su kombinovale magiju filmskog sveta sa neponovljivom LEGO građevinskom iskustvu. LEGO Harry Potter i LEGO Star Wars postali su neki od najprepoznatljivijih i najprodavanijih setova.

2. Uzimanje Najboljeg iz Oba Sveta

Integracijom poznatih filmskih priča s kreativnim potencijalom LEGO kocki, ove linije su omogućile deci (i odraslima) da rekreiraju omiljene scene, stvaraju nove avanture i uranjaju u svetove koji su voleli.

3. Proširenje Univerzuma

Osim osnovnih setova, LEGO je proširio ove linije dodatnim proizvodima, kao što su video igre, animirane serije i razne kolekcionarske figure. LEGO Star Wars i LEGO Harry Potter postali su mnogo više od samih građevinskih setova - postali su sveobuhvatni doživljaji.

4. Održavanje Relevantnosti

Uz stalno ažuriranje i proširivanje ovih linija prema novim filmskim izdanjima i književnim adaptacijama, LEGO je uspeo da održi ove franšize sveže i relevantne za nove generacije obožavatelja.

Dok je kompanija ponosno nosila svoju tradiciju, LEGO je takođe shvatio važnost prilagođavanja i inovacija. Kroz ove licencirane linije, LEGO je nastavio da raste i evoluira, istovremeno se vraćajući svojim korenima i pružajući kvalitetne proizvode koji inspirišu kreativnost kod dece širom sveta.

Povezani članci
Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.