Technic
Technic

Složenost, kompatibilnost, funkcionalnost, realističnost, motori i automatizacija...ove su ključne karakteristike Lego Technic kockica. Lego Technic setovi pružaju dublje razumevanje mehaničkih principa i omogućavaju korisnicima da steknu praktične veštine u oblasti inženjeringa i dizajna.

-10%

42160 Audi RS Q e-tron

Šifra proizvoda: te 42160
Besplatna dostava:
Stara cena: 21.000 RSD
MP cena: 18.900 RSD
Akcija počela od: 05.10.2024. i traje do 27.10.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.86kg
EAN kod: 5702017425207
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Pridružite se svetu naprednog LEGO® graditeljstva sa LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron setom. Ovaj impresivan set ne samo da odražava inovativni duh i tehničku sofisticiranost pravog Audi RS Q e-trona, već i donosi izazov i zadovoljstvo u gradnji koji su sinonim za LEGO Technic seriju.

Ključne Karakteristike:

  1. Detaljni Dizajn: Svaki element ovog modela pažljivo je osmišljen da odražava stvarni Audi RS Q e-tron, uključujući njegov aerodinamični oblik i karakteristične detalje.

  2. Pokretne Karakteristike: Model sadrži pokretne delove, uključujući upravljive točkove i realistični pogon, dodatno povećavajući autentičnost iskustva.

  3. Interaktivnost i Igrivost: Ovaj set nudi više od statičnog modela; to je interaktivni izazov koji poziva na igru i istraživanje.

  4. Obrazovna Vrednost: Savršen za ljubitelje automobila svih uzrasta, set pruža uvid u mehaniku i inženjering trkačkih automobila.

  5. Kvalitet i Izdržljivost: Kao i svi LEGO Technic setovi, i Audi RS Q e-tron je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji obećavaju dugotrajnost i izdržljivost.

  6. Idealan za Kolekcionare: Ovaj set je ne samo zabavan za gradnju i igru, već i prelep eksponat za svakog kolekcionara LEGO setova ili ljubitelja automobila.

Uz LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron, doživite uzbuđenje i sofisticiranost jednog od najinovativnijih automobila današnjice, pretočenog u svet LEGO kockica. Idealno za sve koji traže nešto više od standardnog LEGO seta, ovaj model nudi izazov, zabavu i zadovoljstvo u svakom komadiću.

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.