Technic
Technic

Složenost, kompatibilnost, funkcionalnost, realističnost, motori i automatizacija...ove su ključne karakteristike Lego Technic kockica. Lego Technic setovi pružaju dublje razumevanje mehaničkih principa i omogućavaju korisnicima da steknu praktične veštine u oblasti inženjeringa i dizajna.

Novo
-10%

42157 John Deere 948L-II tegljač

Šifra proizvoda: te 42157
Besplatna dostava:
Stara cena: 23.000 RSD
MP cena: 20.700 RSD
Akcija počela od: 06.07.2024. i traje do 28.07.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 2.36kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017425177
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Opis proizvoda

  1. Naziv proizvoda: Lego Technic 42157: John Deere 948L-II Skider
  2. Broj delova: 1,492
  3. Preporučeni uzrast: 11+
  4. Dimenzije modela: Skider je približno 21 cm visok, 53 cm dug i 19 cm širok kada je kompletno sastavljen.

Detalji modela

Autentični dizajn i funkcionalnost

  • Detaljna kabina: Kabina vozača je dizajnirana sa visokim nivoom detalja, uključujući sedište, kontrolne ploče i volan.
  • Pokretne komponente: Model ima realistične pokretne komponente, uključujući rotirajući žeravicu, pokretne ruke i hvataljku za podizanje i transport trupaca.
  • Funkcionalne točkove: Veliki točkovi sa autentičnim profilima guma omogućavaju stabilnost i realističan izgled skidera.

Realistične funkcije

  • Hvataljka za trupce: Skider je opremljen hvataljkom za trupce koja se može otvarati i zatvarati, omogućavajući transport trupaca kao u pravom skideru.
  • Sistem upravljanja: Model poseduje funkcionalan sistem upravljanja koji omogućava lakše manevrisanje skiderom po različitim terenima.
  • Sistem za podizanje: Pokretne ruke i sistem za podizanje omogućavaju podizanje i spuštanje trupaca, čineći igru realističnijom i zabavnijom.

Edukativne vrednosti

Lego Technic 42157: John Deere 948L-II Skider nije samo zabavan za sklapanje i igru, već pruža i edukativne vrednosti. Deca i mladi mogu naučiti o mehanici, inženjeringu i funkcionalnosti građevinskih mašina. Sklapanje ovog seta podstiče razvoj motoričkih veština, koordinaciju oko-ruka i sposobnost rešavanja problema.

Gde kupiti

Lego Technic 42157: John Deere 948L-II Skider možete kupiti na našoj web stranici kocka.rs. Pružamo brzu dostavu i sigurnu kupovinu, kao i mogućnost vraćanja proizvoda ako niste potpuno zadovoljni.

Zaključak

Lego Technic 42157: John Deere 948L-II Skider je savršen set za sve ljubitelje građevinskih mašina i inženjeringa. Sa detaljnim dizajnom i funkcionalnim komponentama, ovaj set pruža sati zabave i učenja. Posetite kocka.rs danas i nabavite svoj Lego Technic 42157: John Deere 948L-II Skider set. Unesite deo građevinskog sveta u svoju Lego kolekciju!

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.