10.10.2022.

Uskoro stiže: LEGO Božićna glanvna ulica

Prenesi i drugima Božićnu čaroliju!

LEGO Božićna glavna ulica (10308) set je najnoviji deo popularne kolekcije LEGO Vinter Village, pun je praznične radosti. Izgradite bajkovitu božićnu selu sa prodavnicom igračaka, muzičkom prodavnicom i kupcima i dva vlasnika prodavnice plus sa našim udoban dom. Posle toga izgradite tramvaj, koji je spreman da odvede kupce kući posle prijatnog izlazka.

 

Ima li boljeg načina putovanja nego prazničnim tramvajem? Uživajte u izgradnji svih detalja tramvaja, uključujući sedišta za 4 minifigure. Takođe možete dodati motor modelu koristeći LEGO Powered Up sa šinima i svetlima (koji se posebno kupuje).

Otkrijte sve detalje prodavnice igračaka i muzičke prodavnice. U oba ćete pronaći poklone, a iznad oba se nalazi detaljan stan gde se vlasnik radnje može odmoriti nakon dugog dana. A ovo nije sve: u kompletu je i tramvajska stanica, plus malo dete koje šalje pismo Deda Mrazu. Pored toga, uključene su i 4 građevinske knjižice, tako da porodica može zajedno da uživa u izgradnji.

-Praznična tradicija - Uživajte u kvalitetnom vremenu dok kreirate detalje modela Božićne glavne ulice (10308) sa prodavnicom igračaka, muzičkom radnjom, kupcima, vlasnicima prodavnica i njihovim udobnim stanom.

-Uskoči u tramvaj - spojite sve delove tramvaja i minifigure su spremne za polazak. Ukrašen je božićnim ukrasima i ima mesta za 4 putnika.

-Idemo u kupovinu! - Idemo u Deda Mrazov Toys and Games prodavnicu igračaka i muzičku prodavnicu H. Jollie, gde ćete pronaći igračke i muzičke instrumente, i tamo sve čeka da ostvari nečije božićne snove.

-Vreme je da se opustite - Kada se radni dan završi, vlasnici radnji se opuštaju u svojim stanovima. Otkrijte prijatne detalje: jelka, pokloni i krevet u prodavnici igračaka, trpezarija u muzičkoj prodavnici.

-6 minifigura - Udahnite život sceni LEGO Božićnog sela sa "grupa minifigure" kompleta. Komplet uključuje 2 kupca, dete (koje šalje pismo Deda Mrazu), 2 vlasnika radnji i vozača tramvaja.

-Powered up kompatibilan - Možete dodati motor modelu sa LEGO Powered Up i dodati svoje šine i svetla (koji se posebno kupuje).

-Dimenzije - Tramvaj je visok više od 10cm, dužina 17cm i široko 7cm.

 

Datum izdavanje: Oktobar, 2022

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.