05.11.2021.

Uskoro LEGO® Pickup kamionet 10290

Savršeno za izlazak iz svakodnevnog života danas! Vratite se u 1950-te sa ovim projektom izgradnje LEGO pikap kamiona(10290) . Realističan model, pun detalja, dočarava oblik linije podseća nas na starog pikapa.

 

Otkrijte detalje reslističnog modela kamiona kao što su lift platforme, prednja i zadnja vrata koja se otvara i drvene ograde koje se može ukloniti.

Proslavite godišnje doba!

Ovaj kamion je naporno radio tokom cele godine dok je nosio useve sa Green Farma. Napravite sezonski ukras sa priloženim dodacima! U paketu, naći ćete kolica sa cvećem i kantu za zalivanje za proleće. Za leto ćete naći 2 drvene gajbe, paradajz, cveklu i kantu za mužu, a u jesen možeš da isečes bundeve, a zimi ćes naći venac i svečani poklon.

Divno putovanje!

Ovaj skup je deo niza kolektivnih modela LEGO, prelep dizajn će odrasli jako voleti. Ovaj set nudi fantastično iskustvo konstrukcije i najbolji je mogući poklon za fanove veteranskog modela kamiona.

-Ugradi realističan LEGO model starog kamiona iz 1950-ih! Otkrijte sve autentične detalje, zatim možete izložiti svoje kamione da biste divili sa ovim klasičnom prikupnom modelu.

-Ovaj komplet modela LEGO kamiona (10290) nudi uzbudljivo iskustvo izgradnje za odrasle, dok kreirate ikonski zaokruženi oblik kamiona iz klasičnog perioda vozila.

-Otkrij detalje realističnog modela kamiona kao što su lift platforme, otvorena vrata i zadnja vrata i drvene ograde koje se mogu ukloniti.

-Sveže sa farma! Istražite bezbrojne sezonske pribor, uključujući kolica i prskalica, povrće, kantu za mužu, sanduk za bundeve, svečani venac i poklon.

-Upravljajte kamionom i otvorite vrata da proverite unutra. Poklopac se takođe može otvoriti, tako da možete da otkrijte motor.

-Dizajniran za odrasle LEGO konstruktore, set nudi uzbudljivu konstrukciju od koje možete kreirati kolekcionarski ukras koji se može izlagati. Osim toga, ovo je najbolji poklon za savkoga ko voli veteran 1950.-ih kamiona.

-Model je preko 14cm visok, 33cm dugačak i 14cm širok.

-Ovaj set LEGO kamiona iz 1950-ih je deo serije krativnih kompleta za izgradnju, dizajnirani smo za odrasle fanove koje vole glamurozni dizajn, zamršene detalje i elegantnu arhitekturu.

-Lego kockice za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-Za LEGO elemenata bezbednost i kvalitet su na prvom mestu. Zato ih testiramo kako biste bili sigurni da je model pojednako izdržljiv koliko i lep.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.