05.09.2022.

Uskoro: LEGO Ideas Motorized Lighthouse

Grđevinsko iskustvo za odrasle fanove!

Neka vaša krativnost sija dok izgradite ovaj LEGO Ideas Motorized Lighthouse (21335) model! Komplet sadrži svetionik sa motorizovanim rotirajućim signalnom lampicom i jedinstveni elementi Fresnel sočiva. Pored toga, naći ćete vikendicu sa kaminom. Lako možete pristupiti i unutrašnjosti vikendice i tornja i ovako možete videti predivno detaljan enterijer. Dve zgrade stoje na kamenoj površini izgrađenoj od kocki, odakle stepenište vodi dole do moloa i do pećine - i tamo je skriveno gusarsko blago. Pored minifigura svetioničara i mornara, naći ćete i čamac koji se može sagraditi, a minifigura galeba i mačke upotpunjuju neverovatnu lokaciju. Sjajno iznenađenje za sebe ili odličan poklon za druge LEGO graditelje. Ovaj klasični LEGO model uključuje vodič korak po korak, što vam omogućava da se još više uronite u iskustvo izgradnje. Dobrodošli na svoj teren! Otkrijte LEGO setove za odrasle, odnosno pažljivo odabranu kolekciju visokokvalitetnih modela! Šta god da je vaša strast, ovde vas svakako čeka praktičan građevinski projekat koji zahteva koncentraciju.

-LEGO Ideas Motorized Lighthouse (21335) model - Neka vaša kreativnost zablista uz ovaj detaljan sagradivi svetionik koja stoji na stenama, sa svetionikom koji se može izgraditi, upotpunjuju pristanište, stepenice, pećina i svetioničarska koliba.

-2 LEGO minifigura i 2 figura - Komplet uključuje svetioničara i mornara sa čamcem koji se može izgraditi, takođe uključuje mačku i galeb koji oživljavaju scenu.

-Rotirajući svetionik sa elementom Fresnel sočiva - Rotirajući svetionik sa lampicom i kamin u kućicu, kutija za beterije (6380609), srednji motor (6290183) i kabl sa svetlima (6238858).

-Uronite u detalje! - Skinite stvari sa zadnje strane tornja da vidite stepenice koje vode gore, podignite vrh kućice da biste otkrili detaljan enterijer, zatim pronađite kovčeg sa blagom sakriven u pećini.

-Poklon za odrasle graditelje - Iznenadite sebe ili poklonite ovaj set od 2065 elemenata za rođendane, praznike ili kao obično iznenađenje za nekoga ko voli arhitekturu, svetionika ili klasične LEGO modele.

-Umetnost koja se može izgraditi ili izložiti u vašem domu - Ovaj model svetionika je visok preko 54 cm, širok 25 cm i dubok 25 cm.

-Korak po korak vodič - Komplet uključuje ilustrovanu knjižicu u kojoj možete pročitati o dizajneru kompleta i o LEGO dizajnerima, kao i ilustrovani vodič koji će vas voditi kroz impresivno iskustvo izgradnje.

Očekivano izdanje : Septembar 2022.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.