15.10.2021.

Super Mario Luigi Advantures 71387

Novo! Super Mario Luigi Advantures 71387 sa polazna staza setom!

Uvedite decu u interaktivni LEGO Super Mario univerzum sa Luigi-eve avanture 71387  sa početnom stazom.

Odličan poklon za kul decu - sadrži LEGO Luigi karaktera koja pruža trenutne, izražajne povratne informacije preko LCD ekrana i zvučnika. Igrači mogu prikupiti dodatne digitalne novčiće ako pomognu LEGO Luigi-u da se upozna sa klackalicem i letećim izazovima i ako stupe u interakciju sa Pink Joshi i pobede Boom Boom-a i Boon Goomb-a. Tower biom nugat braon kocke takođe izazivaju različite reakcije od Lego Luigi-a, i ? kocka daje dodatne nagrade.

Vodič za izgradnju možete pronaći u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario, gde između ostalog čekaju vas inspiracije za obnovu staza. Da biste zapčeli igru, preuzmite aplikaciju!

Kolekcionarski set igra  LEGO Super Mario nudi novu igru koju možete početi sa ikonskim Super Mario likovima u stvarnom svetu. Početni nivoi, dodatni setovi i paketi supermoći mogu biti neograničeni, tako da fanovi mogu da izgrade svoje puteve.

-LEGO Luigi figura radi sa 2 AAA baterije ( nije uključeno u setu ) koji pruža zaista interaktivno iskustvo igranja, gde igrači dobijaju trenutne povratne informacije i nagrade za svoju kreativnost.

-U besplatnoj LEGO Super Mario aplikaciji pronaći ćete građevinske vodiče, savete i sigurnu platformu za decu gde mogu da dele svoje ideje.

-Upoznajte Super Mario fanove u pravoj LEGO Super Mario univerzuma sa ovom polaznom tačkom Luigi Advantures, koji sadrži LEGO Luigi figuru za zabavne interaktivne igre.

-LEGO Luigi sadrži senzore boja, LCD-monitora, koji daje različite reakcije za pokretanje i zvučnik koji reprodukuje ikonske glasove i video igrice.

-Od prve linije idite sa  LEGO Luigi do cilja, skupljalj digitalne novčiće sa okretanjem klackalice i letećim izazovima, stani na interakciju sa ? kockicom i sa Pink Yoshi, Boom Boom i Bone Goomba figurom.

-Nugat braon kocke koje označavaju Tower biom izaziva različite reakcije od LEGO Luigi-a.

-Ovaj modularni LEGO građevinski set igračka je od 280 elemenata, zabavan je za rođendanski ili praznički poklon za kreativne dece od 6 godina. Može se ponovo spojiti sa drugim LEGO Super Mario setovima sa mnogo načina.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.