29.10.2021.

Super Heroji ponovo u akciji!!!

Stigli su najnoviji Batman i Spiderman setovi!

Batmobile Tumbler: Scarecrow  76239

Iz filmova Batman Dark Knight je poznato Batmobil Tumbler koji je uvek spreman za bitku, jedan je od najpoznatijih vozila u istoriji filmova. Zbog otvorenog vrha možete pristupiti vozaču i sedište putnika i kontrolnu ploču. Opremljena je dva diska na čelu vozila. Postoji mesto čak i za skladištenje Batarang. Sadrži dva mini figuru : Batman sa jednom Batarangom, zakačenom puškom i opcionalnom glavom iz “noćne more” i još bacač diskova i toksični strah gasnim topovima. Kada se bitka završi, Tumbler Batmobile sjajno će izgledati u svakom dečijem sobu.

Spiderman vs Mysterio napad dronom  76184 !

Uvedite male superheroje u svet kreativnog građevina i beskrajne avanture sa 3 mini Marvel figure- Spiderman, Nick Fury i Mysterio i sa kul automobilom i dronom za bacanje diskova. Paket sadrži posebnu kocku za pokretanje karoserije koja olakšava izgradnju mladim ljudima, takođe jednostavan vodič kako biste izukli maksimum iz svog seta. Ako deca žele više građevinske zabave, u beslpatoj aplikaciji LEGO Building Guides sa digitalnim uputstvima možete zumirati i smanjiti tokom izgrađe, možete okrenuti i pokazati sliku svog igračka seta.

Spiderman kod radionice Sanctuma 76185 !

Podrum Gospodara mističnih umetnosti ti je pun predmeta zabave što bi omogućilo da se Marvel fanovi potopljulju beskonačnim kreativnim ulogama. Naćićete sjajne alate, bicikl, kontrol igre, svećnjak, prenosivi magnetofon, mistični sjajni kamen i mnogo magičnih iznenađenja koji deca mogu da otkriju. Set sadrži 4 popularno mini figuru: Spiderman, MJ, Wong i naravno Doktor Stragne-a koji nosi plutajući ogrtač. Možete proširiti mogućnosti igranja sa ogromnim buba čudovišta koje može da se izgradi i koja ima hvatajuće kandže. Ako deca žele više građevinske zabave, u besplatnoj aplikaciji Lego Building Guides sa digitalnim uputstvima možete zumirati i smanjiti tokom izgrađe, možete okrenuti i pokazati sliku svog igračka seta.

Spiderman dron duel  76195 !

Zločesti lešinar ikonska, otvorena krila su privlačna mete u Spajdermenovoj mreži. Sa ogromnom dronom od 4 rotora, Spiderman može da leti visoko, tako da nema spasa za krilatog zločina. Ovaj svestrani set za igru sadrži dva najpopularniju Marvel heroj, a takođe je prepun opcija za igru, i u zemlji i u vazduhu.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.