29.05.2023.

Stigli su najnoviji LEGO Star Wars kompleti diorame!

Novo za fanove Star Wars: Diorama Imperatorove prestone sobe™ i Diorama potere na Endoru™.

Oživite dramatično uzbuđenje klasične trilogije Star Wars sa ovim kompletom Diorama Imperatorove prestone sobe™ (75352)!

Prepuna je autentičnih detalja, uključujući element prozora Death Star napravljen specijalno za ovaj set i rotirajući tron cara Palpatina. Uključite se u akciju sa LEGO minifigurama Darth Vader-a i Luke Skywalker-a zajedno sa svetlosnim mačevima i carem Palpatinom sa 2 munje Sith-a! Ovaj model koji se može izgraditi i izložiti upotpunjen je pločom koja čita Luke-ovu čuvenu rečenicu („Ja sam Jedi, kao što je moj otac nekada bio.“), i ploča sa logom 40. godišnjice filma Star Wars: Povratak Jedija!

 

Uhvatite dinamiku uzbuđenja u filmskoj sceni Star Wars: Povratak Jedija sa kompletom: LEGO Star Wars Diorama potere na Endoru™ (75353). Komplet uključuje 3 LEGO minifigure (Princess Leia, Luke Skzwalker i stormtrooper) i 2 spider bicikla sa providnim elementima tako da ih možete podesiti pod uglovima kako bi izgledali kao da se voze kroz šume Endora. Pored toga, naći ćete 2 drveta koja se mogu izgraditi, a takođe nove elemente paprati koji se pojavljuju u maju 2023. Upotpunite model koji se može izgraditi i izložiti sa pločom koja čita reči Luka Skywalker-a („Brzo! Zaglavi njihov prenos! Srednji prekidač!“) i pločom sa logom „Star Wars: Povratak Jedija 40. godišnjica“. Galaksija kreativnih avantura Deo kolekcije kompleta LEGO Star Wars za odrasle, naći ćete i druge diorame sa nezaboravnim scenama, za izgradnju! Komplet je odličan poklon za tebe ili druge odrasle fanove Star Wars.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.