19.10.2021.

Star Wars™ noviteti

Ni preko leta nismo ostajali bez Star Wars™ noviteta

Sa ovim konstruktuvnim Imerial Armored Marauder 75311 modelom deca će se rado igrati Star Wars Mandalor scene bitke, ali i oni mogu da čine svoje avanture. Pun je inspirativnih, originalnih detalja za igru, između ostalog sadrži još 2 bacača diska napred, zadnju kupolu  sa 2 bacača diska, pilotov štand dizajniran za LEGO minifiguru, sa kokiptom dizajniranom za 2 LEGO minifiguru, sa lakom pristupačnom kabinom, sa prostorom za 2 minifigure, pogledom i municijom.

-Carski oklopni maršal visok je više od 8cm, dugačak 19cm i širok 10cm, koji između misija izgledaće divno.

Sa sjajnom verzijom LEGO kocke zvezdanog broda Boba Fetta 75312, Star Wars Mandalorijanski fanovi mogu igrati neverovatne misije i bitke lovaca na glave. Sadrži ručku za lako letenje, otvorenu LEGO minifigura-kokipt, rotajući krila, 2 bacača diskova i 2 rotajuća dvostruka topa ( nisu sposobni za pucanje ). U ovom kvalitetnom setu naći ćete LEGO minifigure Boba Fett i Mandalori sa oružjem i karboniranom elementu koji se uklapa u zvezdanu brod.

-Zvezdani bord je preko 8cm visok, 20 dugačak i 20cm širok, može biti fantstičan ukras koji će impresionirati sve priljatelje tvog malog graditelja.

Deca mogu da stvore detaljan, konstruktivan LEGO model zvezdanog borca mandalora 75316 sa kojem možete proživeti nezaboravne akcije serije Star Wars Ratovi klonova. Sadrži otvorenu LEGO kokpit za 2 minifigure, dva izbacivača diskova, dva opružna izbacivača i podesiva krila - okrenite ih verikalno za sletanje ili spustite i okrenite kokpit za realan pojednostavljen oblik leta. Naći ćete tri nove LEGO minifiguru Mandalorijskog ratnika Bo-Katan Kryze, Gar Saxon i lojalca Mandalorije koji je obljaven u avgustu 2021, takođe pet uništivs oružje i raketu za svaki minifiguru, koji pokreće maštu dece. Ova zabavna igra za izgradnju uključuje korak po korak vodič. Može biti odličan poklon za Star Wars fanove i za kreativne dece.

-Mandalorianski zvezdani borac je preko 6cm  visok, 33cm dug i 30cm širok koji će izgledati impresivno između misijama.

Mladi fanovi mogu da ponovo dožive uzbudljivu akciju Star Wars Ratovi klonova sa ovim prenosivim dvobojem na planeti Mandalore 75310 setom. Sadrži tron napravljen od LEGO kockica sa tajnom fiokom u kojoj je skriven pištolj, takođe sadrži dekorativno okruženje u kome ćete pronaći izbočeni element prozora, koji je idealno da izbaciš LEGO minifigru kroz njega. Deca će takođe voleti mandaloriansku trezor gde mogu da zatvore Darth Maulta.

-Tron je preko 8cm visok, 8cm širok i 7cm duboko, pa se ovaj kompakt set lako uklapa u dečiji ranac, tako da može da se igra sa njim bilo gde.

 Otkrijte pred fanova galaksiju avantura iz Star Wars 2. Sezona Mandalorija sa modelom LEGO kocke Imperial Light Cruisera 75315. Uključuje most koji može da se koristiti kao ručka za letenje, 2 kupole za topove sa opružnim bacačima i 2 mini lovca TIE i bacač. Zahvaljujući vartima podova, lako možes da uđeš u kabinu gde ćes naći hologramsu ploču i kontejner za teleskop i ostale elemente.

-Imperial Light Cruiser je visoka više od 13cm, dugačka 58cm i široka 22cm. Ovaj set je super za samostalnu izgradnju ili sa prijateljima, izgledaće neverovatno.

 

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.