05.01.2022.

Sonic the Hedgehog 21331

Proslavite jednu od ikona pop kulture i napravi jednu zaista klasičnu igru sa LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone (21331) model. Uživajte u mirnom opuštanju dok gradite autentične detalje Green Hill Zone, uključujući palmu, petlju za most, prstenje, TV ekrane, Eggmobile Dr. Eggmana i jedan feder za Super Sonic zadirkivanje.

 

Ikonični likovi!

Dizajnirajte stazu kako god želite, a zatim je oživite pomoću minifigure Sonic the Hedgehog i sa minifigurom Dr. Eggman, Moto Bug i Crabmeata. Set sadrži korak po korak vodič a kao i u igri može sakupljati Haos Emeralds tokom igre. Stalak je dizajniran za 7 Haos Emeralds i za Sonic minifiguru koja upotpunjuje šarenu dekoraciju. Sve u svemu ovo je najbolji, nostalgični Sonic poklon za sebe ili za bilo kog fana.

 

Beskrajne mogućnosti!

Dobrodošli u univerzum LEGO setova za odrasle: mesto gde se može opustiti dok pravite detaljne modele koje su dizajniran da poštuje svet videoigre, istorije, putovanja, sporta, nauke, tehnologije i industrije zabave.

 

-Ponovo izgradite Green Hill Zone od LEGO kockice - Oživite magiju Sonic the Hedgehog (21331) uz LEGO Ideas, jedna od najklasičnijih platformakih igra svih vremena.

-Ikonični likovi - Naći ćes Sonic the Hedgehog LEGO minifiguru, kao i dve minifigure Moto bug i Crabmeat i Dr. Eggman sa Eggmobilom.

-Autentične preprke i detalje - Izgradi palmu, petlju za most i oprgu na ruci za Super Sonic zadirkivanje, 7 presten i 2 televizora koja se može izgraditi sa 5 ekranskih elemenata i 5 nalepnica koje se može izabrati.

-Skupite Haos Emeralds, kao i u igri - Uz svaku izgradnju dobiješ jedan Haos Emerald, a zatim, kad sakupite svih 7, možete izložiti pored Sonica.

-Poklon ideja za fanove - Ovaj LEGO model od 1125 elemenata je nostalgičan poklon za rođendan ili za praznik za obožavatelje Sonic the Hedgehog generacije, koji se rado povezaju opuštanje sa aktivnostima koje zahtevaju koncentraciju.

-Dekoracija koje se može izložiti - Green Hill Zone koje se može izgraditi je visoka 17cm, široka 36cm i duboka 6cm. Možete lako preurediti kao i kombinovati sa drugim setovima.

-Korak po korak vodič - Set sadrži ilustrovanu knjižicu visokog kvaliteta, gde možete pročitati o dizajneru fanova komoleta i dizajneru LEGO-a a takođe naći ćete ilustrovani vodič koja će olakšati izgradnju.

-Izbor LEGO fanova - Ovaj set za odrasle je jedan od najuzbudljivjih kompleta LEGO Ideas, koje su kreirali fan dizajneri za koje su glasale hiljade LEGO fanova a napravila je LEGO grupa.

-Visok kvalitet - LEGO kockice ispunjavaju stroge industrijske standarde i standarde kvaliteta od 1958 godine, kako bi se osiguralo da se mogu slagati zajedno kako bi se stvorili robusni modeli konstrukcije.

-Garantovana bezbednost - LEGO komponente su strogo testirane da bi se zadovoljile stroge globalne bezbednosne standarde.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.