20.02.2023.

Putujte u Rivendel sa ovim novim kompletom!

Ljubitelji LEGO Lord of the Rings biće oduševljeni sa novim kompletom!

LEGO Gospodar Prstenova: Rivendel™ (10316)

Komplet za izgradnju je ukrašen lišćem, što vam daje osećaj da ste duboko unutra u šumi Rivendel. Komplet takođe uključuje magične detalje kao što su vilenjačka kovačnica, Elrondova prepuna radna soba, Narsil mač koji je prepolovljen, i slike i skulpture iz istorije Međuzemlja. Komplet takođe uključuje 15 minifigura sa kojima možete de oživite svoje omiljene scene. Minifigure imaju noge koje se mogu odvojiti tako da ih možete sedeti oko stola da biste ponovo kreirali kultnu scenu Saveta Elronda.

 

-6167 elemenata, pune filmske magije - Komplet pruža impresivan projekat prepun detalja na filmsku trilogiju The Lord of Rings koju će svaki obožavatelj prepoznati.

-Detaljna dekoracija - ⁠Detalji uključuju Frodovu sobu i Elrondovu radnu sobu, a različiti delovi mogu biti prikazani odvojeno: na primer, Elrondov savet se može ukloniti iz glavnog modela.

-Ikonični karakteri - Set uključuje 15 minifigura, uključujući legendarne likove kao što su Frodo, Samus, Bilbo Baggins, Boromir, Gimli, Aragorn, Legolas i Gandalf Sivi.

-Kreirajte ponove svoje omiljene filmske scene - Komplet vam omogućava da lako rekonstruišete legendarne scene kao što je scena Savet Elronda, trenutak kada Družina Prstena pređe most na početku svog putovanja.

-Dimenzije - Komplet je visok 39cm, širok 75cm i dubok 50cm, koji se može rastaviti na 3 dela: toranj, družina prstena i pavilon zajedno sa rekom i mostom.

-Ideja za poklon - Set je super poklon za ljubitelje filmova i The Lord of the Rings koji će biti oduševljeni da urone u Rivendel.

 

Očekivano izdanje: 8. mart. 2023

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.