03.05.2021.

Proslavite 10. godišnjicu sveta NINJAGO®

Otkrijte uspomene i omiljene nindže junake sa setom NINJAGO® City Gardens (71741) . Proslavite 10. godišnjicu sveta NINJAGO® uživajući u korisnom i zabavnom građevinskom zadatku.


Nindža igračka za kreativnu zabavu.
Postoji nešto što će očarati fanove NINJAGO-a na svakom od sjajno detaljnih 5 nivoa, uključujući prodavnicu sladoleda, Chenovu rezančiću, kontrolnu sobu i muzej koji slavi bogatu istoriju ninja. Komplet zgrada je takođe prepun 19 mini figura, uključujući sve nindže i neke njihove saveznike, kako bi se poboljšalo iskustvo gradnje i igre.

Vrhunski konstrukcijski set za sve ljubitelje NINJAGO.

Ovaj izuzetno impresivni model zagarantovano će oduševiti ljubitelje NINJAGO-a svih uzrasta: toranj ispunjen nostalgijom koji će s ponosom prikazati starijim graditeljima i svet prilika za igru za mlade. Mamutov set ima 5.685 komada, pa roditelji takođe mogu uživati u korisnom i zabavnom iskustvu vezivanja gradeći ga sa svojom decom.

Set sadrži neverovatnih 19 mini figura za poboljšanje igre uloga, uključujući Ioung Lloid, Kai, Zane, Urban Cole, Urban Jai, Urban Nia, Vu Legaci, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei i Tito.

Model je prepun soba, uključujući prodavnicu sladoleda, Chenovu kuću sa rezancima, kontrolnu sobu za nindže i muzej, a sve sa dodacima i detaljima inspirisanim bogatom istorijom nindža.
Svaki od 5 nivoa modela podiže se za laku akciju igre, a pozadi su lestve koje se mogu povući gore-dole.

Ovaj nindža komplet od 5.685 komada sjajan je rođendanski poklon za strastvenog NINJAGO® ili LEGO® obožavaoca i može biti zabavno iskustvo povezivanja kada ga roditelji i dete zajedno grade.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.