12.10.2021.

Pretstavlja se novi City Stuntz!

U oktobru izlaze novi setovi serije City

 

 

Ovaj LEGO city kaskader park set  (60293)  sadrži jedan motor sa zamajcem za neverovatne kaskaderske akcije. Deca mogu da upali motor pa prelete na mnogobroje rekvizita i izazove, zatim možete brzo preurediti module podvige da organizujte različite takmičenja i trikove. Set uklučulje 2 lansirane rampe, prepreke, pauk-bušilica, motor za letenje i Lego City TV Tread Octane mini figuru. Konstrusani Kaskader Park je preko 10cm visoko, 30cm široko i 13,5cm duboko. Srećom kompleti City Stuntz ne zahtevaju baterije, ovaj set pokreće tehnologija zamašnjaka i dečija mašta.

 

Super dodaci za Kaskader Park!

Podignite dečije igračke sa LEGO City Demolition kaskaderski zamajac motorbicikl (60297) setom koji sadrži vetar-ubrzavanje kaskader motor i Wallopot iz TV serije LEGO City avantura. Savršena kombinacija za divan kaskaderske akcije.

 

Leti dečiju igračku na visoko sa LEGO City Rocket kaskaderski zamajac motorbicikl setom (60298) koji sadrži naverovatan kaskaderski motor i najbrži karakter iz TV serije LEGO City avantura, Rocket Racer. Odlična kombinacija za spektakularno kaskaderske akcije.

 

Ti momci i devojke koji vole da se takmiče, obožava će novi LEGO City kaskaderska takmičenja set (60299) igračaka koji sadrži 2 motociklističke motore, za fantastične monocikling trikova i vazdušne trikove.Deca će takođe pronaći konvertibilnu lansiranu rampu i kaskadersku stazu sa vatrenim prstenom. Samo još  treba dopuniti sa poznatom mini figurom Duke DeTain iz TV serije Lego City, pa moze da počne neverovatna kaskaderska akcija.

 

 

Set sadrži vatreni prst, jedan visina podesive toranj, LEGO plameni koji se može izgraditi sam, 2 kaskaderski motora zamišnjaka, 2 vodeće mini figure koji uključi Duke DeTain poznatog lica sa TV serije. Izgrađen set Lego City Kaskaderska takmičenja je više od 24cm visok, 22cm širok i 11cm duboko.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.