22.06.2021.

Pisaća mašina LEGO® Ideas stiže u julu!

Izdvojite se iz digitalnog života i oživite jednostavnija vremena dok gradite LEGO® Ideas model staromodne pisaće mašine (21327).

Pisaća mašina LEGO® Ideas stiže u julu!

Izdvojite se iz digitalnog života i oživite jednostavnija vremena dok gradite LEGO® Ideas model staromodne pisaće mašine (21327). Dizajn je inspirisan klasičnom pisaćom mašinom osnivača LEGO Grupe Ole Kirka Kristiansena, tako da su njegov pokret i zvuk kao stvarni. Izgrađen od kockica, centralni krak fonta se podiže svaki put kada pritisnete taster, a takođe je povezan sa mašinom za pisanje, koja se kreće dok kucate.

Naći ćete i valjak za pritisak u koji možete ubaciti pravi papir. Ovaj detaljni model pisaće mašine napisao je ljubitelj LEGO-a, a glasali su obožavaoci LEGO-a, praćen pismom Tomasa Kirka Kristiansena, člana četvrte generacije porodice vlasnika LEGO Grupe - stavite svoje pismo u mašinu da biste upotpunili vaš neverovatan ukras! Kao deo kolekcije visokokvalitetnih LEGO građevinskih kompleta za odrasle, model takođe dolazi sa providnim vodičem, što ga čini odličnim poklonom za sebe, ljubitelje LEGO-a, piscima i ljubiteljima retro stvari. U kompletu je knjižica u kojoj ćete naći pismo Tomasa Kirka Kristiansena, člana porodice vlasnika LEGO Grupe, na 43 jezika, kao i njegov potpis. Izaberite pismo napisano na vašem jeziku i stavite ga u pisaću mašinu.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.