15.05.2023.

Ovog leta stiže nova LEGO tema!

LEGO Gabby kućica za lutke serija stiže ovog leta!

LEGO Gabby’s dollhouse (10788) prepuna je aktivnosti i zabave za decu od 4 i više godina! Poklanjajte obožavaocu DreamWorks Animation sa 8-sobnom sopstvenom kućom. U Gabby’s Dollhouse postoji 8 šarena soba, povezanih sa liftom. Svaka soba je puna različitih aktivnosti. Na primer: deca mogu da se peku u kuhinji, da koriste tobogan u igraonici, da budu kreativni u umetničkoj sobi, da sviraju klavir u muzičkoj sobi, da se razmaze u kupatilu, da spavaju u spavaćoj sobi ili da se popnu na sprat u zabava na rotirajućem plesnom podiju. Deca dele svoje avanture sa 4 popularna lika iz serije: Gabby, Pandy Paw, Cakey i MerCat. Ilustrovan vodič za pravljenje priča pomaže deci, a aplikacija LEGO Builder ima intuitivne alate za zumiranje i rotiranje.

Odvedite obožavaoce serije Gabby’s dollhouse od 4 godine, na magično mesto puno zabave, prijatelja i beskrajne igre uz LEGO Kitty’s Fairy Garden Party (10787). Iz popularne TV serije, Gabby, Pandy Paw i Kitty piju čaj u chalet gde Kitty ima krevet i grickalice od jagoda. Mladi baštovani mogu saditi cveće, takođe mogu da se klizaju, ljujaju na vrtešku ili na običnu ljuljašku. Dodaci uključujući jabuke, kante za zalivanje, čajnike, šolje i leptire inspiriše decu da istražuju maštovitu igru uloga. Pomaže im šareni, ilustrovani vodič za pravljenje priča, dok digitalna aplikacija LEGO Builder uključuje intuitivne alate za zumiranje i rotaciju. Kao i svi LEGO 4+ setovi, ovaj set uključuje veliku početnu kocku tako da zabava u izgradnji može da počne odmah.

LEGO Gabby & MerCat’s Ship and Spa (10786) 

Deca koja vole čamce, lepote i kreativnu igru takođe će biti inspirisana da istražuju beskrajne maštovite avanture mačaka uz ovaj svestrani set za igru. Komplet uključuje Gabby i MerCat minifiguru, čamac koji se može izgraditi i kozmetički salon, plus puno dodataka uključujući naočare za sunce, zvezde, prsluk za spasavanje, ogledalo, četku za kosu, proizvode za negu kose i dodatnu periku za Gabby.

Kreativno pečenje u Gabby-noj kuhinji! LEGO Bakey with Cakey Fun (10785)

Deca mogu da se pridružu Gabby i Cakey u kuhinji punoj aktivnosti. U kuhinji ćete naći turmiks i sastojke kao što su šlag, voće i čokolada, kao i pećnicu. Gornji deo velike, višespratne torte koja se rotira, deca mogu da ga ukrase ukusnim poslasticama kao što su glazura, voće, čokolada i dve zlatne zvezdice. Sa start kockama koja izgleda kao stalko za kolače deca mogu da dožive radost kreativne konstrukcije. Kada se igra završi, sav pribor se može sakriti u veliku tortu do sledećeg igranja. Kutija uključuje šareni vodič kroz priču, dok aplikacija LEGO Builder uključuje intuitivno zumiranje i funkcije rotiranja.

 

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.