25.07.2021.

Novi setovi iz serije Jurasic World

76939 Bekstvo dinosaura Stigimoloka , 76940 Izložba fosila dinosaura T. Rex-a , 76941 Potera za dinosaurosom Carnotaurusom , 76942 Bekstvo čamcem dinosaura Baryonyx

Deca mogu da se uključe LEGO® Jurassic World akciju na površini vode pomoću ovog kompleta igračaka Barionik Dinosaur Escape Boat (76942). Ovo je prvi set u kategoriji Jurassic World koji sadrži brod. U njemu ćete naći brod izgrađen od kockica koji pluta na vodi čak i kada nosi podesivu figuru dinosaurusa Barionik. Brod sadrži kavez za dinosauruse, rotirajuću „reflektor“ i kontrolnu sobu iz koje možete pristupiti u skladište ako je skinete.

• Set sadrži 4 minifigure: Darius, Yaz, Owen Grady i stražar, kao i podesivi bebin dinosaurus Barionik, 2 figure riba i dodatke kao što su omamljujući pistol  šoker i 2 jaja dinosaurusa.

• Veliki plutajući brod visok je više od 14 cm, dugačak 40 cm i širok 13 cm. Ovo je prvi LEGO® Jurassic World komplet koji uključuje plovila!

 

Deca mogu da saznaju više o dinosaurusima dok kreiraju sopstvenu izložbu fosila dinosaurusa T-Rek (76940). Sjajan poklon LEGO® Jurassic World za decu entuzijaste dinosaurusa koja zaslužuju malo iznenađenje. Komplet igračaka takođe uključuje i prilagodljivi T-Rek model kostura i postolje za prikaz, tablu za crtanje i pokazivač, kao i figuru za bebe triceratops. T-Rek je zajedno sa osnovnom pločom skeleta visok više od 13 cm, dugačak 29 cm i širok 9 cm. Zajedno sa ostalim zgradama i mini figurama, odličan je za svakodnevnu igru.

 

Deca mogu naučiti graditi, a zatim igrati uzbudljive priče sa ovim setom igrica Stigimoloch Dinosaur Escape (76939). Zasnovan na animiranoj seriji Jurassic World: Cretaceous Camp, set uključuje likove  Stigimoloch-a i Bumpi-ja, bebu Ankilosaurusa, terensko vozilo sa odvojivim kavezom za dinosauruse i detaljnu nadstrešnicu sa toboganom dizajniranom za Bumpi-a. Komplet takođe uključuje 3 mini figure i mnoštvo dodataka koji nadahnjuju sate igre. Drvo je više od 11 cm visoko, 16 cm široko i 10 cm duboko. Zajedno sa drugim zgradama, mini figurama i dinosaurusima, odličan je za svakodnevne razigrane avanture.

 

Mladi će uživati u satima kreativne zabave sa ovim LEGO® Jurassic World Carnotaurus Dinosaur Chase setom igračaka (76941), koji uključuje podesivu figuru Carnotaurusa, ugrađeni helikopter i kamion. Helikopter uključuje minifigurni kokpit, rotirajući propeler i bacač diskova za akciju punu uzbuđenja. Sve tri mini figure popularnih likova iz sveta Jure staće u kamion, koji uključuje kabinu sa uklonjivim krovom za lak pristup, kao i prtljažnik.

• Helikopter je visok više od 7 cm, dugačak 20 i širok 6 cm. Zabavni komplet sa kamionom, figurom dinosaurusa i mini figurama odličan je za svakodnevnu kreativnu igru.

76939 Bekstvo dinosaura Stigimoloka ,  76940 Izložba fosila dinosaura T. Rex-a ,  76941 Potera za dinosaurosom Carnotaurusom , 76942 Bekstvo čamcem dinosaura Baryonyx

Očekivana premiera setova je: septembar 2021

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.