09.11.2021.

Nešto i za ljubitelje muzike

Napravite svoju Fender Stratocaster gitaru izgrađen od kockice iz 1970-ih i 65 Princeton Reverb pojačivač sa ovim LEGO Ideas kompletom 21329.

Oživite sećanje legendarne muzičare koji su svirali na Stratocaster gitaru, dok gradite ikonske lukove instrumenta, koje možete dodati autentičnim detaljima kao podesiva ruka, prekidač za podizanje i tasteri za podešavanje. Ugrađeno pojačivač je dizajniran sa odvojivim panelima tako da lako možete da vidite matičnu ploču, eho poništavač, zvučnik i ostale detalje. Naći ćete još gumene kablove koje možete povezati sa gitarom i nožnim prekidačem.

Neverovatna dekoracija!

Možete izgraditi gitaru u crvenoj ili u crnoj boji od kocki u setu, osim toga naći ćete 4 različite boje gitarskih breča i elegantno preklopno postolje za gitaru da upotpunite ovu neverovatnu dekoraciju. Takođe sadrži naplenicu od Fender logo napravljen od LEGO kocke, koje možete da zalepite na svoju pravu gitaru ili pojačivača.

Neverovatan, kolekcionarski komad!

Ovaj set za izgradnju je deo kolekcije LEGO kompleta za odrasle. Super ideja za poklon za gitariste, fanove Fendera, ljubitelje muzike i strastvene LEGO graditelje.

-Napravite ponovo legendranu gitaru iz 1970-ih, sa neverovatno detaljnim LEGO Ideas modelom Fender Stratocaser gitare koji se može izgraditi i izložiti i Fender 65 Princeton Reverb pojačivač koji isto može da se izgradi (21329)!

-Gitara sadrži podesivu ruku za tremolo, tastere za podizanje i podešavanje, šest žica, Fender logo nalepnicu i tekstilni kaiš. Sa priložnim kockama možete napraviti gitaru u crvenoj i u crnoj boji.

-Zahvaljujući odvojnim panelima pojačivača, lako možete da pogledate matičnu ploču, poništavač eha, zvučnik i druge unutrašnje detalje. Takođe naći ćete logo nalepnice, gumene kablove za povezivanje za gitaru i nožni prekidač.

-Set sadrži sklopivi stalak za gitaru i 4 klešta za gitaru u različitih boja, Fender logo nalepnicu napravljen od LEGO kockice koje možete zalepiti na svoju pravu gitaru ili na bilo šta.

-Gitara je duga više od 36cm, široka 11cm i duboka 3cm. Ovaj LEGO model koje se može izlagati je neverovatan poklon za gitariste, ljubitelje muzike i Fender Stratocaster fanove.

Uživajte sami ili podelite svoju ljubav prema  gitare, muzike ili vaša ljubav da gradite sa LEGO kockama sa priljateljima ili porodicom.

-Komplet od 1079 elemenata, uključuje knjižicu koju možete pročitati o istoriji Fender Stratocaster gitare, dizajnera seta i LEGO dizajnera i takođe korak po korak vodič za veselu izgradnju.

-Ovaj super set za izgradnju je poslat na takmičenje LEGO Ideas “Muzika za uši” od dizajnera koji je odabrao od 9 najboljih kandidata od strane komisije za selekciju LEGO Ideas da naprave sledeći set LEGO Ideas.

-LEGO komponente ispunjavaju stroge industrijske standarde za lako i bezbedno sastavljanje radi stvaranja rombusnih konstrukcija. I to je tako već od 1958 godine.

-LEGO kockice za izgradnje i elementi su testirani na skoro svaki mogući način, osiguravajući da svi LEGO kompleti ispunjavaju stroge globalne bezbednost.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.