01.07.2020.

Najpopularniji LEGO setovi za dečake

Ukoliko ste ikada birali poklon za dečaka, verovatno su vam LEGO kockice prve pale na pamet. Popularne kockice za gradnju su već decenijama omiljena igračka dečaka. LEGO kocke su zabavne, a pored toka pružaju i velik broj prednosti u razvoju mlađe dece.

Ukoliko ste ikada birali poklon za dečaka, verovatno su vam LEGO kockice prve pale na pamet. Popularne kockice za gradnju su već decenijama omiljena igračka dečaka. LEGO kocke su zabavne, a pored toka pružaju i velik broj prednosti u razvoju mlađe dece.

Danas je dostupno toliko LEGO setova, da odabir jednog može da bude prava muka. Kako bismo vam pomogli, donosimo vam najpopularnije setove za dečake!

60139 LEGO City Police Mobile Command Center Truck

LEGO City Mobilni komandni centar set sadrži zatvorsku ćeliju, satelitsku antenu i policijski motor. U set su uključene i minifigure muškog i ženskog policajca sa policijskim psom, koji može da se dresira da vija kriminalce koji koriste ATV. Pomoću policijskog motora i odvojive kabine kamiona dete može da razvije svoje fine motoričke sposobnosti. Mobilni komandni centar ima krov, koji se otvara, zadnja vrata, bočna vrata i prostor za odlaganje, u koji stanu motor i alati. Ovaj sjajan set se sastoji od 374 elementa i pogodan je za decu od 6 do 12 godina.

Prednosti: Set se lako sastavlja i podstiče decu da smišljaju svoje priče. Sadrži mobilni komandni centar, koji se može koristiti i kao policijska stanica. Set ima mnogo dodataka, uključujući i policijski motocikl. Omogućava deci da razvijaju svoju maštu.

Nedostaci: Set sadrži male delove, koje neka deca teže sastavljaju.

31073 LEGO Creator 3in1 Mythical Creatures

Ovaj LEGO Creator 3 u 1 set se sastoji od 223 dela, od kojih deca mogu da naprave zmaja koji bljuje vatru, ima strašne oči, velike očnjake i oštre kandže. Deca mogu dugo da se zabavljaju ovim setom, budući da od elemenata umesto zmaja mogu napraviti i strašnog pauka ili opasnog trola. Dok se igraju setom Mitska stvorenja, deca razvijaju svoju maštu. Set je pogodan za dečake i devojčice u uzrastu od 7 do 12 godina.

Prednosti: Set se jednostavno sastavlja, a instrukcije se lako prate. Budući da se radi o 3 u 1 setu, postoji više mogućnosti za gradnju. Set ima i pokretne delove, koji igru čine još zabavnijom. Sadrži različite ali jasne instrukcije za svaku igračku i na taj način pomaže deci da se fokusiraju i skoncentrišu.

Nedostaci: Šiljate kandže zmaja je malo teže sastaviti.

60180 LEGO City Monster Truck

Monster Truck set je idealan za decu između 6 i 12 godina. Set se sastoji od 192 dela, od kojih se može izgraditi vozilo, rampa i ostali elementi za vatreni kaskaderski šou. U setu se nalazi i minifigura vozača-kaskadera.

Prednosti: Ogromni točkovi su zanimljivi deci, a zahvaljujući njima, auto može dosta daleko da se otkotrlja. Igračka razvija motoričke sposobnosti kod dece i podstiče kreativnost.

Nedostaci: Krov mora da se rastavi, kako bi se minifigura vozača smestila iza volana.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.