01.09.2020.

LEGO porodica proširuje se novom temom, stigli su LEGO® Art setovi!

Kocka.rs LEGO vesti: LEGO je najavio najnoviju liniju proizvoda pod nazivom LEGO Art.

LEGO porodica proširuje se novom temom, stigli su LEGOTM Art setovi!

Novi takozvani setovi mozaika - uronjeni u pop kulturu - omogućavaju stvaranje različitih portreta za odrasle obožavatelje LEGO-a. Nova linija sadrži četiri različite teme: Andi Varhol, The Beatles, Marvel Studios i Star Vars priča sa kultnim i popularnim LEGO pop artom.

Kompleti se sastoje od više od 3.000 elemenata (uključujući nove, ekskluzivne pločice), uključuju novi separator predmeta i omogućavaju vam da kreirate 3 ili 4 slike po kompletu.

 

LEGOTM Art Endi Vorhols Merilin Monro

Ponovo stvorite čuveni pop art sliku Marilin Monro-a od velikog Endi Vorhola. Dok sastavljate, slušajte priloženi zvučni zapis i uronite u svet umetnosti i kreativnosti dok istovremeno učite iznenađujuće detalje o kompletu. Završite sliku ekskluzivnim pločicama sa potpisom, a zatim umetnička dela izložite na zidu ili polici.

Ne treba vam kolekcija LEGO modela, a ne morate ni da budete umetnik da biste se prepustili radosti izgradnje kompleta zidnih dekora. Kada završite, možete s ponosom da pokažete krajnji rezultat. Ovaj LEGO Art set deo je kolekcije inspirativnih građevinskih kompleta koje preporučujemo odraslima zainteresovanim za pop kulturu, dizajn i arhitekturu. Kompleti su sjajni pokloni za sve (čak i za Vas) koji traže nove izazove.

Poboljšajte svoju kreativnost pomoću LEGO kompleta od 3.332 elementa koji uključuje 9 ploča za elemente, ekskluzivnu pločicu sa potpisom, LEGO okvir na bazi kocke, novu prilagođenu vešalicu i separator elemenata za lakšu konverziju.

Ovo umetničko delo 4 u 1 je kvadratnog oblika i veličine malo veće od 40 cm. Izgleda prelepo na zidu ili polici, dok će zahvaljujući originalnim detaljima biti izvanredan komad bilo koje kolekcije. Ovaj LEGOTM komplet nudi 4 različite mogućnosti konstrukcije.

 

LEGOTM Art The Beatles

Ako ste ljubitelj Bitlsa, ovaj set je savršen za vas. Izgradite 1 od 4 jedinstvena kultna člana benda pomoću kompleta LEGOTM Art The Beatles (31198).

Kreirajte portret svog omiljenog člana Beatles-a sa ovim setom od 2.933 elemenata, bilo da su to John Lennon, Paul McCartnei, George Harrison ili Ringo Starr! Dok gradite, slušajte priloženi zvučni zapis i uronite u priče benda i iznenađujuće detalje! Dovršite set pločicama sa potpisom "The Beatles", a zatim prikažite svoje radove na zidu ili polici.

Ovo umetničko delo 4 u 1 je kvadratnog oblika i veličine malo veće od 40 cm. Izgleda prelepo na zidu ili na polici, dok će zahvaljujući originalnim detaljima biti izvanredan komad bilo koje kolekcije. Ovaj LEGOTM komplet nudi 4 različite mogućnosti konstrukcije.

 

LEGOTM Art Marvel Studios: Ironman

Ako ste ljubitelj superheroja, imamo uzbudljiv set za vas. Napravite 1 od 3 portreta kultnih Iron Man oklopa sa setom LEGOTM Art Marvel Studios Iron Man (31199).

Napravite 1 od 3 detaljna portreta oklopa Gvozdenog čoveka: MARK III, HULKBUSTER MARK I ili MARK LXXXV. Ako želite vise izazova i portreta, kupite i kombinujte 3 kompleta od kojih možete da napravite nenadmašni komad Iron Man-a! Kao deo novog LEGO građevinskog iskustva, možete slušati uključeni audio materijal iz kojeg možete naučiti priče i kul detalje o kompletu tokom gradnje. Dovršite projekat pločicom s potpisom Marvel Studija, a zatim je prikažite na zidu ili polici.

Oslobodite svoju kreativnost pomoću ovog LEGOTM kompleta od 3.156 elemenata koji uključuje 9 ploča za elemente, pločicu s potpisom Marvel Studios, LEGO okvir na bazi kocke, novu vešalicu i separator elemenata za lakšu konverziju.

Ovaj 3 u 1 LEGOTM Art komplet je kvadratnog oblika i veličine malo veće od 40 cm. Prikažite ga na zidu ili na polici tamo gde se vaši detalji zaista ističu!

 

LEGO® Art Star Vars ™ The Sith ™

Ako ste ljubitelj Star Vars ™ -a, ovaj set će biti odličan za Vas. Stvorite ikonično umetničko delo pomoću ovog LEGO™ Art Star Vars ™ The Sith ™ (31200) seta! Uživajte u zasluženom opuštanju dok kreirate posebno, izložbeno delo za vaš dom ili kancelariju.

Proslavite gospodara Sith-a Darth Maul-a, Kilo Ren-a ™ i Darth-a Vader-a ™ uz ovaj set portreta 3 u 1! Ako želite više, kupite i kombinujte 3 seta da biste napravili nenadmašni ukras zida Darth Vader-a.
 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.