26.06.2023.

LEGO Icons PAC-MAN Arcade

Vratite se u osamdesete sa ovim LEGO Icons PAC-MAN Arcade (10323) kompletom za izgradnju za odrasle

Uživajte u zadovoljstvu ovog projekta dok kreirate kultnu video igru lavirint Chase, koju mnogi smatraju jednom od najvažnijih video igara svih vremena.

Ova LEGO replika je puna retro dizajnerskih detalja i zabavnih funkcija i uključujući sa 4-smernim džojstikom i osvetljenim utorom za novčiće. Okrenite ručicu da biste aktivirali mehanički lavirint koji prikazuje klasično trčanje vaših omiljenih likova, ili otvorite zadnju ploču da vidite mehaničke delove! Možete čak izgraditi i igraonicu iz 1980-ih, koju upotpunjuju minifigura gamera i izložbena postolja s okretnim minifigurama PAC-MAN-a, BLINKY-a i CLYDE-a.

Provedite kvalitetno vreme uz visokokvalitetni LEGO set za odrasle! Ovaj kolekcionarski LEGO PAC-MAN model nudi impresivno iskustvo izgradnje, i super poklon ideja je za ljubitelje retro video igara.

 

-Izgradite Arcade iz 1980-ih - Kreirajte ponovo kultnu video igru lavirint iz 1980-ih od LEGO kockica pomoću ovog kompleta za izgradnju LEGO Icons PAC-MAN Arcade (10323)

-Šta krije kutija? - Sve što vam treba za izgradnju PAC-MAN Arcade, kao i izložbeno postolje sa rotajućim figurama PAC-MAN-a, BLINKY-a i CLYDE-a, plus arkadna igra iz 1980-ih i minifigura igrača.

-Puna retro detalja - Arcade uključuje džojstik sa 4 smera, utor za novčiće sa osvetljenjem, podesivi semafor i mehanički lavirint koji prikazuje klasičnu trčanje za likovima iz igre.

-Nostalgična ideja za poklon za odrasle ljubitelje retro video igara - Odvojite vreme za sebe ili počastite voljenu osobu na bilo kojoj posebnoj godišnjici ili događaju.

-Dimenzije - PAC-MAN Arcade (nefunkcionalni sistem) je visoka 32 cm, široka 25 cm i duboka 17 cm.

-Dodatne funkcije - Pritisnite dugme na bazi da promenite smer i ponašanje figura PAC-MAN, BLINKY i CLYDE! Zatim otvorite zadnju stranu mašine i pogledajte mehanizam za jurenje u lavirintu.

-Digitalni vodič za izgradnju - LEGO Builder aplikacija uključuje digitalnu verziju vodiča za izgradnju, uključen u set.

-Projekat za odrasle - Ovaj LEGO set je deo serije kompleta za izgradnju dizajniranih za odrasle ljubitelje izgradnje, što ga čini odličnom idejom za poklon za one koji vole klasične LEGO komplete.

-Odličan Kvalitet – LEGO elemente za izgradnje su od visokog kvaliteta materijala. Elementi za građenja su ujednačne, kompatibilne i lako se sklapaju i rastavljaju u bilo kom trenutku - što je tako već od 1958.

-Bezbednost na prvom mestu - Za LEGO elemente, bezbednost i kvalitet su na prvom mestu. Zato ih testiramo, tako da možete biti sigurni da će ovaj model biti zaista robusna konstrukcija.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.