08.08.2022.

LEGO City novosti!

Mobilna prodavnica povrća , život na selu , i piljarnica

Deca koja vole maštovitu igru voleće LEGO City 60345 Farmerski pijačni kombi. Bogata funkcijama, mobilna igra sa povrćem dolazi sa otvorom za serviranje, otvarajućim vratima i još puno cool funkcija. Deca takođe mogu da uživaju u povrtnjaku sa šargarepom koje može izvlačiti i sa puno super proizvoda za prodaju. Sa minifigurom zečića i 3 minifigure, uključujući LEGO City TV lik, sve je spremno za avanture zelenaša.

-Šta krije kutija? - Sve što je deci potrebno za izgradnju mobilnog prodavnica povrća i povrtnjaka, plus puno detalja inspirisanih igrom i 3 minifigure, uključujući LEGO City TV lik minifigura zečića. Naći ćete i kantu vodu,pik, gvozdenu viljušku, bure, šargarepu, bundevu, kukuruz, grožđe, jalapeno paprike i jabuke!

-Dimenzije - Izgarđen LEGO City Farmers Market Van je visoko preko 10cm, visoko 25cm i široko 17cm.

 

Čekaju vas zabavne avanture na farmi sa kompletom za igru LEGO Barn & Farm Animals (60346) koji uključuje štalu i radno vitlo, traktor sa prikolicom, staklnu baštu i puno slatkih kućnih ljubimaca. Savršeno za solo igru, ali i za zabavu sa prijateljima i porodicom. Set sadrži 4 minifigure, uključujući LEGO City TV lik: Peach.

-Šta krije kutija? - Sve što je deci potrebno da naprave štalu, staklenu baštu, traktor sa prikolicom, plus 4 minifigure, uključujući LEGO City TV lik, i dodatnu vevericu, jagnje, ovcu, svinju, prase i kravu. Naći ćete još pik, makaze, gvozdenu viljušku, metlu i kantu za vodu.

-Dimenzije - Izgrađena štala je visoko 9cm, široko 6cm i duboko 5cm.

 

Ovaj LEGO Grocery Store (60347) set ima sve što je deci potrebno za maštovitu igru kupovine. Prodavnica je puna svih vrsta proizvoda, a naći ćete i električno vozilo, viljuškar i kolica za kupovinu. Deca takođe mogu da pričvrste parking prodavnice na druge LEGO komplete za igru kako bi proširili igru. Takođe, 5 minifigura uključuje Mr. Produce, lik iz TV serije LEGO City Adventures.

-Šta krije kutija? - Sve što je potrebno za izgradnju prodavnice, električnog vozila i viljuškara. Pored toga, LEGO Road elemenat i 5 minifigura uključujući Mr Produce, lik iz TV serije LEGO City Adventures.

-Dimenzije- Izgrađen je preko 11cm visoko, 14cm široko i 5cm duboko.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.