27.06.2022.

LEGO Avatar stiže u oktobru!

LEGO Avatar Toruk Makto & Tree of Souls (75574) stiže u oktobru. Set uključuje Jake Sully, Neytiri, Mo’at i Tsu’Tey Na’vi minifigure, uključuje podesivu figuru Toruka sa krilima, figuru oklopa i duša drvo koje možete izgraditi kao i tri ekološke strukture sa elementima koji svetle u mraku.

Negujte dečij strast prema filmove pomoću kompleta za igru na ikoničkoj lokaciji gde deca mogu da glume poznate scene iz filma, ali mogu i samostalno ili u okviru porodične aktivnosti da ožive nove ideje.

Uključuje poznate likove, čudovište i lokacije, setovi LEGO Avatar nude razne priče i opcije za igru. Takođe modeli izgledaju odlično izloženo, pošto detaljna struktura životne sredine sadrži podesivu čudovište, tako da i fanovi i starija deca takođe mogu ustati u radosnoj koncentraciji dok se prisećaju živopisnog univerzuma.

-Šta krije kutija? - Ovaj LEGO set uključuje 4 minifigure, figure Toruk, oklopne figure konja , duša drvo koja se može izgraditi i 3 ekološke lokacije sa elementima koje svetle u mraku.

-Detaljni, krativni modeli - Toruk bez krila je više od 24cm visoko i 39cm široko, a duša drvo je 22cm visoko i 23cm široko.

-3 sveska sa uputstvima - Ovaj i drugi setovi LEGO Avatar dizajnirani su da se prave zajedno, tako da i prijatelji i porodica mogu da koriste 3 knjižice za izgradnju da naprave različite delove seta.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.