11.02.2021.

Glasanje povodom proslave 90. godišnjice LEGO grupe!

Povodom 90. godišnjice kompanije, LEGO grupacija redizajniraće klasičnu LEGO temu koja će se na policama prodavnica pojaviti 2022. godine u obliku novog kompleta, proširujući LEGO-ovu najnoviju kategoriju za odrasle (Ideas).

Povodom 90. godišnjice kompanije, LEGO  grupacija redizajniraće klasičnu LEGO temu koja će se na policama prodavnica pojaviti 2022. godine u obliku novog kompleta, proširujući LEGO-ovu najnoviju kategoriju za odrasle (Ideas).

U prvom krugu glasanja bilo je ponuđeno 30 klasičnih lego tema. Na osnovu pristiglih glasova, objavljen je spisak najpopularnijih setova.

Prva tri mesta su zauzeli sledeći setovi:

  1. Bionicle (24.799 glasova)
  2. Classic Space (18.171 glas)
  3. Gusari (15884 glasova)

 

Međutim, saopštenje rezultata naišla je na negodovanje LEGO fanova.  Tema “Dvorci” podeljena je na nekoliko podtema. Po mišljenju fanova, na ovaj način tema LEGO Dvoraca je imala manje šanse u prvom krugu glasanja. Na kraju LEGO je usvrstio još jednu, četvrtu kategoriju u sledeće kolo glasanja.

 

U drugi krug glasanja su ušle sledeće LEGO teme:

  1. Bionicle
  2. Classic Space
  3. Gusari
  4. Dvorci

Nestrpljivo čekamo rezultate drugog kruga, koji će biti objavljen tek sledeće godine, jer drugi deo glasanja se odvija u tajnosti kako bi iznenađenje bilo što veće. Iako je Bionicle trenutno na prvom mestu, veliko je pitanje kakav će biti rezultat, s obzirom da je na listu dodata još jedna tema (Dvorci).

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.