04.07.2022.

Galaktička nostalgija za 90. godišnjicu!

Sa ovim kompletom autentični detalji i nostalgična konstrukcija čeka na tebe!

Pridruži se proslavi i obeleži 90 godina LEGO kreacija sa ovim nostalgičnom građevinskom projektom za odrasle.

Godišnjica kolekcionarsko izdanje klasičnog modela LEGO Galaxy Explorer (10497) set je puna sreća i radosti iz 1979, samo je veličina postala veća. Uzmite vremena i kreirajte detalje ovog konstruktivnog modela, uključujući interesantni delta-krila dizajn originalnog vozila. Svemirski brod ima 3 uvlačane podupirače, zadnja vrata koja se otvara i povlačna rampa za putovanje van puta. U zadnjem delu čamca je odeljak za teren sa plus alatima. Kokipt se otvara da otkrije unutrašnjost svemirske letelice, sa sedištima za sve 4 astronauta, plus smeštaj sa 2 kreveta, kompjuterima i odeljcima za stvari.

 

Provedite kvalitetno vreme uz premium LEGO set za odrasle. Zaista impresivan projekat za vas ili super poklon za astronaute ili za ljubitelje svemira.

-Inspirisan originalnom svemirski brodom iz 1979 - Svemirski brod je sačuvao originalnu klasičnu šemu boja i integrisani dizajn delta krila, i stoji na 3 uvlačiva podupirača.

-Astronaute! - Svemirski brod uključuje 4 astronauta i roboti.

-Autentični dodaci - Površinski rover (terensko vozilo), plus odeljak za rover (terensko vozilo), alat i proširivu rampu.

-Detaljan enterijer - Otvorite kokipt da biste otkrili unutrašnjost sa sedištima 4 astronauta, smeštaj za posadu, 2 kreveta, kompjuterima i odeljcima za stvari.

-Dimenzije - Visina modela je preko 13cm, dužina 52cm i širina 32cm.

 

Očekivano izdanje: avgust 2022

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.