01.05.2023.

Da li ste spremni za filmsku nostalgiju?

Pokažite svoje poštovanje prema Indiana Jones dok gradite i izložite ovaj detaljni set LEGO hram zlatnog idola (77015). Uronite u zadovoljavajuće iskustvo izgradnje i napravite uzbudljivu početnu scenu filma Otimači izgubljenog kovčega a zatim je ponosno izložite na policu!

Interaktivna filmska scena Indiana Jones

Ovaj LEGO Indiana Jones suvenir uključuje 4 minifigure - Indiana Jones, Satipta, Belloq i Hovito ratnika - i prepun je interaktivnih funkcija. Model uključuje postolje sa 4 dugmeta, koje možete okrenuti da spustite i osvetlite idola, možete srušiti zid, zamahnuti Indiana Jones-om kroz pećinu, spustiti zamku i gledati kako Indiana beži od ogromne stene.

Građevinski setovi koji zaokupljaju maštu odraslih

Sa ovim kompletom za izgradnju LEGO Indiana Jones, odrasli mogu da proslave nasleđe i avanture Indiane Jones-a iz početne scene prvog filma u seriji, Otimači izgubljenog kovčega.

 

-Projekat za odrasle - Pokažite svoje poštovanje prema Indiani Jones-a i napravite ovaj detaljan model LEGO hram zlatnog idola (77015) koji se može izložiti.

-Uživajte u filmskoj nostalgiji - Model je zasnovan na kultnoj početnoj sceni prvog filma Indiane Jones-a, Otimači izgubljenog kovčega.

-Prepun je interkativnih funkcija - Okrenite 4 dugmeta na bazi modela da osvetlite idola, srušite zid i gledajte kako Indiana Jones ljulja kroz pećinu dok beži od ogromnog kamena.

-4 minifigura - Komplet modela uključuje 4 filmska lika Indiana Jones-a: Indiana Jones sa svojim čuvenim šeširom i bičem, Satipa, Belloq i Hovito ratnika.

-Poklon za fanove Iniana Jones-a - Model koji prikazuje klasičnu filmsku scenu, upotpunjen interaktivnim funkcijama, nudi zadovoljavajuću konstrukciju za odrasle koji obožave kultni film.

-Model koji se može izložiti - Set je visok 21 cm, širok 51 cm i dubok 19 cm, tako da ponosni ljubitelji filma mogu da izlože model i na polici.

-Avanture Indiana Jones-a - Sa LEGO Indiana Jones modelima, odrasli obožavaoci LEGO-a mogu da urone u nostalgiju, a takođe mogu da pokažu svoju decu sa akcionim pričama iz prva 3 filma.

-Odličan kvalitet - Više od 6 decenija, LEGO elementi se mogu jednolično rastavljati svaki put.

-Bezbednost na prvom mestu - LEGO građevinske kocke ispunjavaju stroge globalne bezbednosne standarde.

 

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.