10.11.2020.

Da li dolaze LEGO noćni setovi?

LEGO je uvek pokušavao da pruži priliku da proširi komplete, na primer motornim kompletima ili dodatnim delovima, ali zadatak je uglavnom bio poveren spretnosti i kreativnosti graditelja. Sa noćnim režimom, s druge strane, možemo da unesemo novi život u naše komplete, jer inicijativa pokriva svetla / osvetljenje specifično za komplet.

Vest o kutijama Noćnog režima prvi put je stigla iz LEGO sveta u Kopenhagenu. Videli smo lagani komplet za Mustang, Diner u centru grada, Kuća na drvetu, ali čak i zamak Hogvarts. Ali kako se ispostavilo, to su bile prazne kutije sa jedinom svrhom da testiraju publiku. Iz LEGO-ove najave u vezi s tim, saznajemo da ovi dodaci za Noćni režim zasad postoje samo kao ideja i samo su ovom akcijom pokušali da procene potrebe. Pred vama je još dug put sa ovom dodatnom opremom, od građevinskog iskustva, cene i kvaliteta do određenih bezbednosnih ciljeva.

Međutim, danska kompanija je takođe rekla da je u kontaktu sa nekoliko stranaka koje se bave individualnim osvetljenjem i pokušavaju da ih što više uključe u proces. Tako da za sada ne očekujte da vidite LEGO noćne kutije na našim policama, ali u isto vreme je dobro videti LEGO kako pokušava da uklopi spoljne ideje, dajući prostor graditeljima, na donekle sličan način kao što to možemo videti kod IDEAS kompleta.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.