19.12.2022.

Bliži se godina Zeca!

Proslavite kinesku Novu godinu uz ovaj divan komplet!

Proslavite početak godine zeca sa ovim LEGO kompletom za izgradnju lunarne novogodišnje parade (80111) koji se preporučuje za deca od 8 i više godina! Veoma razigrana, svečana dekoracija uključuje 3 kolica koja se mogu sastaviti. Gurnite kolica sa zečevima i LEGO temom, da pomerite zeca i zmaja koji se može izgraditi, onda gurni i muzičarska kolica, tako da minifigura bubnjara na njoj automatski počinje da svira. Komplet uključuje posebna uputstva za svaki model, tako da porodica i prijatelji mogu zajedno da grade.

Oživite šarenu paradu od kockice sa 18 LEGO minifigura, koji uključuje izvođača u kostimu zeca, 2 maskirana izvođača, 5 muzičara sa instrumentima i LEGO izvođača obučenih kao Monkie Kid, gusar, astronaut i vitez.

Set kolica za zeca je više od 15cm visoko, 15cm duboko i 10cm široko.

 

LEGO stablo novca (40648)

Preporučen za deca od 9 i više godina, set uključuje drvo ukrašeno sa 20 mandarina, 14 crvenih koverti i 10 novčića. U kineskoj kulturi veruje se da drvo novca donosi obilje, bogatstvo i sreću. Model je zadivljujući ukras koji dodaje dodatnu zabavu proslavama lunarne nove godine. Stablo novca je visoko 16 cm.

 

Napravite 2 spektakularna modela Lunarne Nove godine koji se može izložiti sa ovim LEGO kompletom koji se preporučuje za deca od 8 i više godina (80110) koja je puna tradicionalnih prazničnih simbola! Ove dekorativne modele koji se može izgraditi, možete izložiti zajedno ili odvojeno kod kuće ili na poslu. Jedna uključuje zlatne ingote koji se može izgraditi u dizajnu Yuan Bao, kao i koi ribu za sreću, crvene koverte za dobre želje i sreću, i dobrodošlice "Zhao Cai Jin Bao" za privlačenje sreće i blaga u vaš dom. Drugi model ima veliki božur koji se može izgraditi male božure i dobrodošlice "Hua Kai Fu Gui" što znači bogatstvu i sreću.

-1. model - Uključuje 2 zlatna ingota koja se može izgraditi u dizajnu Yuan Bao i dobrodošlicu "Zhao Cai Jin Bao", 2 koi ribe za sreću i 2 crvene koverte koje simbolizuju dobre želje i sreću.

-2. model - Uključuje veliki božur koji se može izgraditi i male božure koji se mogu izgraditi i dobrodošlicu "Hua Kai Fu Gui" što znači bogatstvo i sreću.

-Može se izlagati pojedinačno ili u paru - Svaki model koji se može izgraditi je više oda 21cm visoko, 21cm široko i 9cm duboko.

 

Očekivano izdanje: januar, 2023

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.