Harry Potter
Harry Potter

LEGO Harry Potter na Kocka.rs vas vodi na čarobno putovanje kroz Hogvorts i svet čarobnjaka. Revivirajte ključne trenutke iz serijala, pridružite se Hariju, Hermioni, Ronu i ostalim likovima u epskim avanturama, te otkrijte magiju koju samo ovaj spoj može pružiti.

-10%

76411 Zastava kuće Revenklo™

Šifra proizvoda: hp 76411
Besplatna dostava:
Stara cena: 4.500 RSD
MP cena: 4.050 RSD
Akcija počela od: 05.10.2024. i traje do 27.10.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.43kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017413150
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Magična Igra sa LEGO Kockicama: Ovaj zapanjujući LEGO Harry Potter set sadrži 3 minifigure omiljenih Ravenclaw likova sa priborom za još više igre i zabave. Kombinujte ovaj set sa drugim setovima iz kolekcije i proširite svoj vlastiti mali Hogvorts.

Odlična Vrednost - LEGO Kocke Cena: Posetite webshop kocka.rs da saznate cenu ovog fantastičnog seta i istražite dodatne ponude i popuste na LEGO kocke.

Interaktivna i Edukativna Zabava za Sve uzraste: Ne samo da LEGO kockice nude sate zabave, već i podstiču razvoj fine motorike i kreativnog razmišljanja kod dece, čineći ovaj set odličnim poklonom za mlade čarobnjake i čarobnjakinje, kao i kolekcionare svih uzrasta.

Odgovara svim Standardima Kvaliteta i Sigurnosti: Kao i svi LEGO proizvodi, i ovaj set zadovoljava najstrože globalne standarde kvaliteta i sigurnosti, obezbeđujući da svaka igračka koja dođe u ruke vašeg deteta bude sigurna i kvalitetna.

Spojite Magiju sa Realnim Svetom Gradnje: Bilo da ste fan serije ili ljubitelj kvalitetnih igračaka, LEGO Harry Potter setovi kombinuju realni svet gradnje sa čarolijom i avanturama iz omiljene franšize, pružajući beskrajne mogućnosti za igru i učenje.

Otkrijte raznoliku kolekciju LEGO kockica i uđite u svet magične gradnje i igre sa LEGO Srbija! Raznovrsni setovi nude nešto za svakoga - od početnika do iskusnih graditelja.

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.