Harry Potter
Harry Potter

LEGO Harry Potter na Kocka.rs vas vodi na čarobno putovanje kroz Hogvorts i svet čarobnjaka. Revivirajte ključne trenutke iz serijala, pridružite se Hariju, Hermioni, Ronu i ostalim likovima u epskim avanturama, te otkrijte magiju koju samo ovaj spoj može pružiti.

Top
-10%

76399 Hogwarts™: Magični sanduk

Šifra proizvoda: hp76399
Besplatna dostava:
Stara cena: 8.200 RSD
MP cena: 7.380 RSD
Akcija počela od: 08.06.2024. i traje do 30.06.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.76kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017153407
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Prilagodi kovčeg uz pomoć boja kuće Hogwarts™, dodaj nalepnice u boji, a zatim okreni ključ da otključaš kreativnu magiju! Napravi mini-figure iz filmova Harija Potera™ i napravi učenike Hogwartsa – zatim upotrebi magičnu mešavinu kocki i delova da oživiš avanture Hogvortsa. Kada se akcija završi, spremi kovčeg za narednu posetu da posetiš svet čarobnjaka.

Prilagodljiv i prenosiv – komplet LEGO® Harry Potter™ Magični sanduk Hogwarsta™ (76399) za uzraste 8+ bogat je magičnom kombinacijom prilagodljivih mesta i lica iz filmova o Hariju Poteru. Smestite zabavu Hogwarsta u dečje ruke Baš kao i na legendarne učeničke sanduke Hogvortsa – deca mogu da dodaju različite boje kuća Hogvortsa i zabavne nalepnice, da naprave svoju LEGO verziju od kocki. Među sadržajem našao se i bogat izbor delova mini-figura – uključujući raznovrsne nijanse boja kose i kože – tako da deca mogu da naprave do 5 junaka iz filmova o Hariju Poteru i da osmisle nove učenike Hogwarsta. Širok spektar prilagodljivog nameštaja i dodataka iz filmova deci daje ideje i inspiraciju da ožive maštovite avanture Hogvortsa. Tu su i 3 klasične filmske priče koje se mogu rekonstruisati: Ceremonija razvrstavanja; Gozba u Velikoj dvorani; i Zajednička prostorija. Kada akciji dođe kraj, sve može uredno da se spakuje u kovčeg, tako da deca mogu poneti magiju Hogvortsa gde god da krenu.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.