Super Heroji
Super Heroji

LEGO Super Heroji na Kocka.rs vas pozivaju da se pridružite nekim od najvećih heroja i zlikovaca iz stripova i filmova. Doživite uzbudljive borbe, visoko letenje i spektakularne spasilačke misije kroz svet LEGO kockica s omiljenim karakterima poput Supermena, Betmena, Čudesne žene i mnogih drugih.

-10%

76187 Venom

Šifra proizvoda: sh76187
Besplatna dostava:
Stara cena: 8.500 RSD
MP cena: 7.650 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.72kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702016913088
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Ispružite svoje građevinske veštine i zauvek zabeležite karakteristične osobine ikonskog Marvelovog super negativca sa LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187).
Ljubitelji filmova Venom i Spider-Man uživaće u korisnom građevinskom iskustvu dok stvaraju autentične osobine jezivog vanzemaljskog simbiota. Predimenzionirana vilica prepuna zubaca sličnih bodežu, dugačak, uvrnut jezik i nisko crno čelo kombinuju se da bi stvorili nezaobilazan komadić ekrana. Sa stilskom pločicom sa imenom pričvršćenom na čvrstu podlogu, ovaj izvanredni model će izgledati još impresivnije prikazan zajedno sa ostalim LEGO kreacijama stripova.

Pobegnite iz užurbanog sveta i ponovo otkrijte radost kreativne gradnje pomoću odraslih LEGO građevinskih setova. Zadovoljni za izradu i zapanjujući za prikazivanje, LEGO kompleti za odrasle čine sjajne poklone za rođendan, božićne poklone i lične užitke za sve zainteresovane za izradu modela ili kulturu stripova.
Izgradite i prikažite jednog od najstrašnijih likova pomoću LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187) - zadivljujućeg modela gradnje i prikazivanja stvorenog za odrasle.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.