Avatar
Avatar

LEGO Avatar na Kocka.rs vas vodi na planetu Pandora, gde se pridružujete Na'vi plemenu i proživljavate epske borbe i avanture. Otkrijte čuda Pandora kroz detaljne LEGO setove, od veličanstvenih bića do neobičnih pejzaža.

75578 Dom klana Metkajina na grebenu

Šifra proizvoda: av 75578
Besplatna dostava:
MP cena: 10.500 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.92kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017421902
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Interaktivno iskustvo izgradnje Uključuje jednostavan za praćenje slikoviti vodič za izgradnju i LEGO Builder aplikaciju - digitalnog pratitelja za izgradnju sa intuitivnim alatima za zumiranje i rotaciju koji omogućavaju korisnicima da vizualizuju modele iz svih uglova dok ih grade.

Za igru i izlaganje LEGO Avatar setovi dolaze sa ikoničnim vozilima, mašinama, stvorenjima i likovima u inspirirajućim postavkama prirode na alien-like planeti. Savršeni za maštovitu igru, ovi setovi čine impresivan ukras za svaku sobu. Sakupljajte i kombinujte LEGO Avatar setove kako biste proširili mogućnosti igre ili izgradili svoju verziju Pandore.

Pandoranski set za obožavaoce Avatara - Deca i filmofilji mogu ponovo doživeti omiljene trenutke iz filma ili stvarati svoje avanture sa ovim LEGO® Avatar Metkayina Reef Home (75578) setom za izgradnju igračaka.
Šta se nalazi u kutiji? - Uključuje selo klana Metkayina sa detaljima iz filma Avatar: Put vode, plus kajak, postavku Pandoran grebena i minifigure Neytiri, Kirija, Ronala i Tonowarija.
Dizajniran za igru i izlaganje - Ovaj LEGO® Avatar Metkayina Reef Home set dolazi sa mnogo detalja i dodataka za maštovitu igru i izlaganje.
Zabavna ideja za poklon za uzrast 9+ - Ovaj LEGO® Avatar set može biti poklon za rođendan, praznike ili bilo koji drugi dan za decu i fanove drugog Avatar filma.
Dimenzije - Glavna koliba meri preko 19 cm visine, 41 cm širine i 25 cm dubine.
Zabavni LEGO® dodaci za minifigure - Ovaj LEGO Avatar set dolazi sa igračkim kajakom, veslom, bakljom, Tonowarijevim dvoglavim kopljem, raznim vrstama hrane i kuhinjskim priborom.
Uključuje štampane i digitalne vodiče za izgradnju - Deca mogu zumirati, rotirati i pregledavati modele u ovom setu iz svih uglova dok ih konstruišu pomoću LEGO® Builder aplikacije za pametne telefone i tablete.
Još setova za sakupljanje - Kombinujte ovaj set sa drugim LEGO® Avatar setovima kako biste proširili mogućnosti igre i izgradili svoju verziju Pandore.
Kvalitet testiran - LEGO® građevinski elementi zadovoljavaju stroge standarde kvaliteta koji osiguravaju da su konzistentni, kompatibilni i uvek spremni za igru.
Bezbednost na prvom mestu - LEGO® komponente su testirane kako bi se osiguralo da svaki građevinski set ispunjava stroge standarde bezbednosti, čime se obezbeđuje da je ovaj Avatar set dobro napravljen i uvek spreman za igru.
 

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.