Star Wars™
Star Wars™

LEGO Star Wars™ na Kocka.rs vas poziva na intergalaktičku avanturu kroz svemir Džordža Lukasa. Ponovo proživite najuzbudljivije trenutke iz sage, upustite se u svetlovne duele, sletite na daleke planete i upoznajte kultne likove iz fransize, sve to kroz jedinstveni svet LEGO kockica.

-10%

75327 Crvena petica -šlem Luka Skajvokera™

Šifra proizvoda: sw75327
Besplatna dostava:
Stara cena: 7.000 RSD
MP cena: 6.300 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.74kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017155531
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Pokreni ustanak da srušiš Imperiju, počev od ove složene replike legendarnog pilotskog šlema LEGO® Star Wars™ Luka Skajvokera.

Pobegni iz svakodnevice i fokusiraj se poput džedaja majstora da oživiš svaki autentični detalj. Kada obaviš izazovnu i nagrađujuću misiju, izloži šlem od kocki na integrisano postolje kao upečatljivu centralnu figuru za kuću ili radni prostor.

Oseti moć kreativne Sile dok gradiš kolekcionarski Šlem-Crvena petica Luka Skajvokera (sw75327). Ovaj model legendarne Lukove pilotske opreme za glavu koji se gradi prvi je šlem heroja ili otvoreni šlem u kolekciji LEGO® Star Wars™ do sada. Kanališi svog unutrašnjeg Džedaja i oživi autentične detalje, uključujući mikrofon i unutrašnju oblogu od kocki, kao i elemente providnog crvenog vizira. Ubaci integrisano postolje sa nazivnom pločicom i zadivljujuća figura je spremna za izlaganje. Postupno uputstvo Priložena su jasna uputstva, tako da možeš da se opustiš i uživaš u procesu gradnje. A kada se osećaš spremno za novu misiju gradnje, potraži druge LEGO Star Wars šlemove koji će biti dostupni od marta 2022. Galaksija u tvojim rukama Sve je počelo davno, u udaljenoj galaksiji. Sada se saga nastavlja u vašem domu uz kolekciju LEGO Star Wars kompleta premijum kvaliteta za odrasle. Istražite seriju i otkrićete raznovrsne ideje za praznični ili rođendanski poklon za ljubitelja „Ratova zvezda“ ili strastvenog LEGO graditelja.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.