Star Wars™
Star Wars™

LEGO Star Wars™ na Kocka.rs vas poziva na intergalaktičku avanturu kroz svemir Džordža Lukasa. Ponovo proživite najuzbudljivije trenutke iz sage, upustite se u svetlovne duele, sletite na daleke planete i upoznajte kultne likove iz fransize, sve to kroz jedinstveni svet LEGO kockica.

75326 Boba Fetova prestona dvorana

Šifra proizvoda: sw75326
Besplatna dostava:
MP cena: 12.800 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.3kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017155524
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Probij se do nekadašnje Džaba Hatove palate sa Boba Fetom i Fenek Šand! Probij se pored stražara Vikvejca i Kvorena. Oduvaj Gamoreanskog stražara sa stepenika i nađi se licem u lice sa Bibom Fortunom u prostoriji sa tronom. Oduvaj Biba Fortunu sa trona i potraži skrivene poluge beskara. Zatim se zaputi u stražnji deo palate i proslavi svoju pobedu uz hranu i piće!

Napišite nova poglavlja sage „Ratovi zvezda: Knjiga Boba Feta“ uz pomoć kompleta za igru koji se gradi Boba Fetova prostorija sa tronom (75326), za ljubitelje uzrasta od 9 i više godina. Model palate napravljen od kocki otvara se za jednostavan pristup detaljnoj prostoriji sa tronom, zoni sa roštiljem i kuhinjom. Tu su i tron sa skrivenim odeljkom za blago i funkcija iskakanja za izbacivanje Biba Fortune, nagibni stepenici, kapija koja se otvara i mnoštvo živopisnih dodataka. Sjajni junaci Vrhunski poklon za decu koja postavljaju trendove – ovaj komplet takođe sadrži 7 LEGO® Star Wars™ junaka, uključujući – počev od marta 2022 – LEGO mini-figure Biba Fortunu, Tilinsku plesačicu, Vikvejskog stražara, Gamoreanskog stražara i Kvorena, kao i klasifikovano oružje. Postupno uputstvo za gradnju nalazi se u kutiji i u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions. Galaksija radosti LEGO Group oživljava legendarne zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz Star Wars univerzuma od 1999, a postoji ogroman opseg kompleta premijum kvaliteta koji će oduševiti junake svih starosnih doba.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.