Star Wars™
Star Wars™

LEGO Star Wars™ na Kocka.rs vas poziva na intergalaktičku avanturu kroz svemir Džordža Lukasa. Ponovo proživite najuzbudljivije trenutke iz sage, upustite se u svetlovne duele, sletite na daleke planete i upoznajte kultne likove iz fransize, sve to kroz jedinstveni svet LEGO kockica.

-10%

75324 Napad mračnih trupera™

Šifra proizvoda: sw75324
Besplatna dostava:
Stara cena: 4.500 RSD
MP cena: 4.050 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.33kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017155500
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Luk Skajvoker se vratio!

Pridruži mu se u borbi u hodnicima Imperijalnog svetlosnog kruzera. Iskoči iz lifta i iznenadi mračne trupere. Trojica se bore protiv jednog – zato će ti biti potrebne sve veštine džedajskog majstora da poraziš ove moćne neprijatelje. Zavrti se u akciju sa Lukovom svetlosnom sabljom i izbegni njihove napade blaster puškom. Zatim upotrebi Silu da im pomogneš da polete!

Proslavi povratak Luka Skajvokera u seriju „Ratovi zvezda: Mandalorijanac Sezona 2“ uz pomoć kompleta koji se gradi: Napad mračnog trupera (75324) – za ljubitelje uzrasta 8+. Sadrži rekreaciju autentičnih detalja scene iz Imperijalnog svetlosnog kruzera, gde se ponovo pojavljuje Luk, sa rotirajućim liftom, okretnom borbenom platformom i kliznom platformom „Sile” da bi odbio napade mračnih trupera. Komplet sadrži 4 LEGO® mini-figure: Luka Skajvokera sa svetlosnom sabljom i 3 mračna trupera, koji će biti dostupni od marta 2022, a svaki sadrži blaster puške i inspiriše zabavno, kreativno igranje uloga. Digitalni alati za gradnju Ilustrovana, postupna uputstva za gradnju možeš da pronađeš u kutiji i u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, koja takođe sadrži i interaktivne alate za prikaz – za snažniji kreativni užitak. Neverovatna igračka za gradnju LEGO Group oživljava legendarne zvezdane brodove, vozila, lokacije i junake iz Star Wars™ univerzuma od 1999, a postoji ogroman opseg kompleta koji bi bili fantastičan poklon za ljubitelje svih uzrasta.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.