Ninjago®
Ninjago®

LEGO Ninjago® na Kocka.rs vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz svet ninji, zmajeva i drevnih borilačkih veština. Upustite se u borbe sa zlikovcima, istražite Mistično ostrvo, i proživite avanture sa Kajem, Lojdom, Zaneom i ostalim herojima, sve u svetu LEGO kockica.

-10%

71764 Centar za obuku nindži

Šifra proizvoda: ni71764
Besplatna dostava:
Stara cena: 5.000 RSD
MP cena: 4.500 RSD
Akcija počela od: 06.07.2024. i traje do 28.07.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.78kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017151984
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Udruži se da Džejom i Zejnom i postani majstor spinjitzua u Centru za obuku nindži punom akcije. Uvežbaj svoje veštine pomoću sjajnog spinera u nizu izazova koji uključuju borbu sa mekom za trening, preskakanje zmijske jame i okrete niz tobogan. Ali čuvaj se – zli Boa Uništitelj vreba iz prikrajka! Kada obaviš misiju, dobićeš kolekcionarski baner za balansiranje.

Komplet Centar za obuku nindži (71764) sadrži sve što je ljubiteljima NINJAGO®-a uzrasta 7+ potrebno da bi pomogli svojim herojima da ovladaju spindžicuom. Impresivan komplet koji se gradu pruža niz izazova za nindže, uključujući spuštanje niz tobogan, preskakanje zmijske jame i borbu protiv meka za treniranje. Fascinantne nindža-borbe Ovaj komplet koji se gradi uključuje 3 mini-figure: Džeja naoružanog mačem, Zejna sa spinerom i mačem i Bou Uništitelja sa mačem – za igru borbi koje prkose smrti. Počev od januara 2022, kada deca poraze neprijatelje nindži i obave svoju obuku i misiju, kao nagradu dobijaju kolekcionarsku zastavicu. Izuzetno kreativna zabava za LEGO® graditelje Komplet za igru sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju – za još zabavniji užitak. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu vam da vizualizujete model dok gradite. 

Graditelji takođe mogu da sačuvaju svoj napredak u svakom trenutku u aplikaciji.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.