Super Mario
Super Mario

LEGO Super Mario na Kocka.rs vas poziva da se pridružite Mariju i njegovim prijateljima u interaktivnim avanturama punim izazova i prepreka. Pretvorite vašu sobu u svet Kraljevstva pečuraka i osjetite čaroliju kombinacije legendarnih video igara i LEGO kockica.

-10%

71423 Draj Bauzerova bitka u zamku – set za proširenje

Šifra proizvoda: sm71423
Besplatna dostava:
Stara cena: 13.500 RSD
MP cena: 12.150 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.45kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415758
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Najbolji poklon Odlična ideja za poklon deci starijoj od 8 godina, ovaj igrački set uključuje 5 LEGO® Super Mario™ likova. Preuzmite LEGO Super Mario aplikaciju za upute za gradnju, inspirativne savete i još mnogo toga.

Kolekcionarski igrački setovi LEGO Super Mario početni kursevi i prošireni setovi omogućavaju fanovima da prošire, pregrade i kreiraju jedinstvene nivoe za sate igre u skupljanju novčića.

Detaljni prošireni set za borbu u Draj Bouzerovom dvorcu (71423) - Deca mogu rekreirati ikoničnu Super Mario™ lokaciju u svetu od LEGO® Super Mario™ kocki za igru u skupljanju novčića.
5 LEGO® Super Mario™ likova – Draj Bouzer, Magmaargh, Kosturska Biljka Piranja, Kosturski Gumba i Ljubičasta Pečurka.
Spasilačka misija – Istražite dvorac sa LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ ili LEGO® Luigi™ (figure nisu uključene) i koristite kran da spasite Ljubičastu Pečurku iz zamke i oborite Draj Bouzera.
Izgradite zabavni nivo – Set uključuje Kostursku Biljku Piranja i Kosturskog Gumbu, Magmaargh napadačku funkciju, teretanu, tajni ulaz, strategijsku sobu, ključ-blok i Blok sa blagom.
Ideja za poklon za decu stariju od 8 godina – Poklonite ovaj set od 1,321 kocke za rođendan ili praznik deci koja već poseduju LEGO® Super Mario™ početni kurs (71360, 71387 ili 71403), koji je potreban za interaktivnu igru.
Pregrade i kombinujte – Mereći preko 27 cm visine, 46 cm širine i 31 cm dubine u svojoj osnovnoj formaciji, ovaj modularni set kombinuje se sa drugim LEGO® Super Mario™ setovima.
Gradnja uz pomoć aplikacije – Preuzmite LEGO® Super Mario™ aplikaciju za upute za gradnju, kreativne savete i mnogo zabavnih stvari. Za listu kompatibilnih Android i iOS uređaja, posetite LEGO.com/devicecheck.
Inspirišite dečju kreativnost – Kolekcionarski LEGO® Super Mario™ igrački setovi su dizajnirani za solo ili društvenu igru, nudeći zabavu u skupljanju novčića i beskrajne izazove kroz proširenje i pregradnju.
Premium kvalitet – LEGO® kocke ispunjavaju stroge industrijske standarde kvaliteta kako bi se osiguralo da se konzistentno i sigurno povezuju.
Bezbednost je na prvom mestu – LEGO® komponente se ispituju padom, zagrevanjem
Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.