City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60391 Građevinski kamioni i kran sa kuglom

Šifra proizvoda: ci60391
Besplatna dostava:
Stara cena: 6.200 RSD
MP cena: 5.580 RSD
Akcija počela od: 05.10.2024. i traje do 27.10.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.87kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017416465
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

U srcu svake konstrukcije je moćna mašina, a ovaj set LEGO kocke donosi upravo to - snažne građevinske kamione i impresivni kran sa kuglom, omogućavajući deci da oblikuju svoj mali građevinski svet, razvijajući pritom fine motoričke veštine i kognitivne sposobnosti. Istovremeno, deca uče osnove građevinskih procesa i inženjerskih principa kroz igru, što je u srži koncepta LEGO igračaka.

Što se tiče "LEGO kocke cena", LEGO City 60391 set ne samo da donosi fantastične građevinske kamione i kranove u vaš dom, već i nudi neuporedivu vrednost kroz kvalitet i dugovečnost ovih ikoničnih igračaka. Cene LEGO kockica su raznovrsne i prilagođene svim budžetima, čineći ih dostupnim i pristupačnim za sve ljubitelje građevinskih avantura u Srbiji i šire.

Kroz mnoge godine, LEGO Srbija je postala dom brojnim poklonicima ovog nezaboravnog brenda, pružajući raznolik asortiman setova, uključujući i ovaj uzbudljivi LEGO City set. Platforma nudi mesto gde se ljubitelji mogu okupiti, deliti svoje kreacije, i biti deo globalne LEGO zajednice.

LEGO City serija je omiljeni izbor među mališanima širom sveta, pružajući im platformu gde mogu izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz neograničene mogućnosti gradnje i igre. Svaki set, uključujući i 60391, pruža jedinstvenu priliku da deca (i odrasli) kreiraju, istražuju i doživljavaju avanture u svom jedinstvenom urbanom okruženju.

Uživajte u beskrajnim satima zabave, konstrukcije i igre sa LEGO City 60391 - vašem prozoru u svet gde su građevinske avanture uvek samo jedan korak dalje!

 

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.