City
City

LEGO City setovi predstavljaju svakodnevne scene i vozila koja možemo videti u stvarnom svetu, kao što su policijske i vatrogasne stanice, bolnice, vozovi, aerodromi, građevinske mašine, svemirske stanice i mnogo drugih.

-10%

60348 Lunarno vozilo

Šifra proizvoda: ci60348
Besplatna dostava:
Stara cena: 4.000 RSD
MP cena: 3.600 RSD
Akcija počela od: 06.07.2024. i traje do 28.07.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.28kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017161730
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Pridruži se astronautima u misiji inspirisanoj NASA-om da preuzmeš meteorit sa površine Meseca. Ukrcaj se u rover sa točkovima koji se kreću u svim smerovima, obezbedi vrata i kreni na mesto akcije. Obeleži zastavom lokaciju udarca, a zatim se lati posla. Upotrebi alate i skener rovera i ručke za bušenje da istražiš sadržaj meteora. Kada se uveriš da svemirska stena ne predstavlja pretnju, utovari je na nosač i kreni natrag u bazu!

Počastite mlade ljubitelje svemira ovim kompletom za igru LEGO® City Lunarno vozilo (60348), koji je inspirisan Nasom. Uz rover dolazi 12 točkića za upravljanje u svim smerovima, 2 ručke za istraživanje i prostor za 3 mini-figure astronauta, kao i okruženje meteorita za početak igre. Kombinuj ovaj komplet sa drugima iz univerzuma LEGO City Svemir za još veću zabavu u kosmosu. LEGO igračka za gradnju za decu uzrasta od 6 i više godina Ovaj komplet za igru uključuje postupno slikovno uputstvo za gradnju i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju. Uz intuitivno digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze neverovatni alati za uveličavanje i rotiranje, koji omogućavaju deci da vizualizuju modele iz svih uglova dok grade. Dobro došli u univerzum mašte Kompleti za igru sa igračkom LEGO City Svemir sadrže modele bogate funkcijama, inspirisane stvarnim Nasinim mašinama, zatim vozila i svemirsku letelicu, kao i inspirativne junake astronaute za maštovitu, spontanu igru zasnovanu na svemirskim misijama iz stvarnog života.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.