Disney™Princess
Disney™Princess

Lego Disney™ Princess setovi donose magične trenutke iz vaših omiljenih Disney priča u svet kockica. Od prelepih dvoraca do čarobnih šuma, svaki set dočarava avanture princeza kao što su Ariel, Belle, Cinderella i mnoge druge. Sa ovim setovima, svako dete (i oni mladi duhom) može da ponovo doživi čaroliju Disney-a kroz LEGO graditeljstvo.

43209 Elsina i Nokova zaleđena štala

Šifra proizvoda: dp43209
Besplatna dostava:
MP cena: 1.700 RSD
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.13kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017154367
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Pobrini se za Noka sa Diznijevom Elsom! Poseti šumu sa Elsom i otkrićeš Nokovu štalu, ušuškanu u drveću. Pogledaj ledenice i dragulje koji vise sa grana. Na vrhu štale nalazi se svetlucava zvezda. Otvori kovčeg i pronaći ćeš šargarepe kojima možeš da nahraniš Noka. Pomozi Elsi da istimari Noka, a zatim kreni na uzbudljivo sankanje!

Pomozite deci uzrasta od 4 i više godina da pojačaju svoje veštine gradnje uz ovaj komplet LEGO® ǀ Disney Elsina i Nokova zaleđena štala (43209), koji sadrži šumsku štalu, figuru mini-lutke i LEGO figuru konja, kao i interaktivno digitalno uputstvo za gradnju – za dodatnu zabavu. Intuitivni alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju pravi model dok grade. Igraj se, gradi i rasti Ovaj komplet 4+ pomaže u razvoju dečjeg samopouzdanja uz izvanredan užitak u gradnji, dok kocka za početnike mališanima daje čvrstu bazu za gradnju. Igra počinje gradnjom, ali tu nije kraj. Izuzetna porodična zabava Igračke za gradnju 4+ sjajan su način da odrasli podele zabavu gradnje sa mališanima. Ako se i odrasli prvi put susreću sa LEGO igračkama za gradnju, bez brige – deca mogu da upravljaju gradnjom jer ovaj komplet sadrži slikovna uputstva, koja olakšavaju praćenje procesa onima koji tek uče da čitaju.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.