Disney™Princess
Disney™Princess

Lego Disney™ Princess setovi donose magične trenutke iz vaših omiljenih Disney priča u svet kockica. Od prelepih dvoraca do čarobnih šuma, svaki set dočarava avanture princeza kao što su Ariel, Belle, Cinderella i mnoge druge. Sa ovim setovima, svako dete (i oni mladi duhom) može da ponovo doživi čaroliju Disney-a kroz LEGO graditeljstvo.

-10%

43198 Anin dvorski vrt

Šifra proizvoda: dp43198
Besplatna dostava:
Stara cena: 1.200 RSD
MP cena: 1.080 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.1kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017154282
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Nađi se sa Diznijevom Anom u dijamantskoj haljini pored fontane – vreme je za Festival žetve u Arendelu! Napravi ovaj LEGO® ǀ Disney komplet i pridruži se Ani i daždevnjaku Bruniju u slavlju. Kada se zabava završi, upotrebi dno fontane i Aninu haljinu da napraviš element za skladištenje u obliku dijamanta. Za još veću zabavu sakupi druge princeze sa dijamantskim haljinama (kompleti se prodaju zasebno) za beskrajne avanture!

Beskonačne mogućnosti igre čekaju u ovom kompletu LEGO® ǀ Disney Anin dvorski vrt (43198). Napravljen za decu izrasta 5+, sadrži luk iz vrta sa fontanom, mini-lutku i LEGO figure daždevnjaka. Specijalna dijamant-haljina koja se povezuje sa dnom fontane, gde se čuva mini-lutka, još više doprinosi zabavi. Interaktivna digitalna uputstva za gradnju, dostupna u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, pomažu deci da vizualizuju model pomoću intuitivnih alata. Zabavno razvijanje veština Ljubitelji Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo 2 stiču značajne veštine uz pomoć ovog kompleta. Gradnja pomaže deci da razviju samopouzdanje, a komplet podstiče dečju maštu i kreativnost dok rekonstruišu scene iz filma ili smišljaju nove. Može se koristiti samostalno ili se dodati drugim LEGO ǀ Disney kompletima (prodaju se zasebno). Dobro poznati junaci i scene Ovaj komplet omogućava deci da bez odlaganja otpočnu igru sa figurom mini-lutke Diznijeve Ane i LEGO figurom Brunija daždevnjaka, i savršen je spontani kreativni poklon za svaku priliku.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.