Technic
Technic

Složenost, kompatibilnost, funkcionalnost, realističnost, motori i automatizacija...ove su ključne karakteristike Lego Technic kockica. Lego Technic setovi pružaju dublje razumevanje mehaničkih principa i omogućavaju korisnicima da steknu praktične veštine u oblasti inženjeringa i dizajna.

Top
-10%

42127 Betmen – Betmobil™

Šifra proizvoda: te42127
Besplatna dostava:
Stara cena: 12.000 RSD
MP cena: 10.800 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.36kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702016912630
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Bori se protiv zločina. Brani pravdu. Čuvaj bezbednost GOTAM SITIJA™. Oživi filmsku legendu dok gradiš ovaj komplet LEGO® Technic BETMEN – BETMOBIL™. Izgradi sve detalje ovog impresivnog automobila, a zatim unesi u dom magiju bioskopskog ekrana dok sagledavaš njegove autentične karakteristike. Puno je detalja za istraživanje na ovom legendarnom modelu, sa 2 svetlosne kocke, kao i osmocilindričnim motorom sa pokretnim klipovima i okretnim plamenom.

Ljubitelji superheroja uživaće u uzbudljivom izazovu dok grade legendarni BETMOBIL™automobil u formi LEGO® Technic. Inspirisan najnovijom verzijom BETMOBILA iz filma THE BATMAN 2022, ovaj izrazito detaljan komplet za gradnju igračke automobila sadrži realistični dizajn i pun je fenomenalnih funkcija. Obasjaj noć Model uključuje 2 svetlosne kocke – 1 crvenu i 1 žutu. Crveno svetlo dodaje neverovatan sjaj providnoj igrački motoru na zadnjoj strani, dok kocka sa žutim svetlom osvetljava prednju rešetku. Među drugim sjajnim funkcijama su prednje upravljanje, diferencijal na zadnjim točkovima, okretni plamen, vrata i hauba koji se otvaraju. Deca će uživati dok istražuju model, a zatim će ga izložiti u čast omiljenom superheroju. Sjajan uvod u inženjerstvo Kompleti za gradnju LEGO® Technic sadrže realistično kretanje i mehanizme koji graditeljima svih uzrasta omogućavaju da istraže univerzum inženjeringa na pristupačan i realističan način.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.