Friends
Friends

Ovi setovi, sa svojim živopisnim bojama i detaljima, pružaju priliku za izgradnju kafea, kuća za igru, plaža i mnogih drugih zanimljivih mesta, dok deca kreiraju vlastite priče o prijateljstvu, zabavi i avanturi. Savršen način da mladi graditelji istraže vrednosti prijateljstva kroz kreativnu igru!

-10%

41758 Friends adventski kalendar 2023

Šifra proizvoda: fr41758
Besplatna dostava:
Stara cena: 3.000 RSD
MP cena: 2.700 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 0.31kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415406
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Ljubimci Medenog grada proslavljaju praznike na igralištu za kućne ljubimce. Pomozi im da odbrojavaju dane do velikog praznika uz LEGO® Friends Božićni kalendar. Otkrij drugog junaka, igračku ili aktivnost iza svakih vrata. Ukrasi božićnu jelku. Zatim kreiraj aktivnosti u kojima će uživati ljubimci dok istražuju igralište. Rekonstruiši gradnju i kreiraj nove avanture za životinjske prijatelje.

Podarite LEGO® Friends fanovima uzrasta 6+ poklon za prazničnu sezonu – komplet LEGO Friends Božićni kalendar za 2023. (41758). Sva vrata se otvaraju i otkriva se mini-lutka, mikrolutka ili mini-gradnja, zahvaljujući kojima je odbrojavanje do Božića još posebnije.

Kreativan poklon za one koji vole ljubimce
Ovaj božićni kalendar odaje počast ljubimcima Medenog grada. Deca će sa oduševljenjem otkrivati različite životinje, mini-lutke, mini-gradnju i dodatke koji zajedno kreiraju praznični izložbeni model igrališta za ljubimce. Ljubimci mogu da se igraju na igralištu ili da se provozaju božićnim vozom. Deca mogu da probude kreativnost dok pomažu Leu i Dunji da ukrase božićnu jelku.

Prilagodljiva božićna izložbena figura
Kalendar sadrži podlogu za igru i različite module koji mogu da se povežu i rekonstruišu tako da se dobije igralište na kom se mogu igrati svi ljubimci. Deca mogu da pronađu božićnu kutiju i da ukrase i prilagode božićnu jelku raznovrsnim šarenim tačkama.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.