Friends
Friends

Ovi setovi, sa svojim živopisnim bojama i detaljima, pružaju priliku za izgradnju kafea, kuća za igru, plaža i mnogih drugih zanimljivih mesta, dok deca kreiraju vlastite priče o prijateljstvu, zabavi i avanturi. Savršen način da mladi graditelji istraže vrednosti prijateljstva kroz kreativnu igru!

-10%

41737 Zabavni park na plaži

Šifra proizvoda: fr41737
Besplatna dostava:
Stara cena: 11.800 RSD
MP cena: 10.620 RSD
Akcija počela od: 12.04.2024. i traje do 05.05.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
3.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 3.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.9kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415222
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Ljubitelji izgradnje mogu uživati u jednostavnom i intuitivnom putovanju izgradnje uz LEGO Builder aplikaciju. Ovde mogu zumirati i rotirati modele u 3D, sačuvati setove i pratiti svoj napredak.


 

Napredna izgradnja - Deca koja vole izazov mogu uživati u izgradnji LEGO® Friends Beach Amusement Park igračke (41737), sa pokretnim karuselem, mašinom za talase i igrom sa gađanjem meta Mnogo karakteristika i funkcija - Ovaj set uključuje karusel sa dvostrukom rotacijom, mašinu za talase sa pokretnim surferom i igru sa gađanjem meta gde se 2 reda meta kreću s jedne strane na drugu LEGO® Technic™ elementi - Ovaj set uključuje LEGO Technic elemente, koji dodaju dodatne pokrete i realizam ovom impresivnom modelu 4 lika - Set dolazi sa LEGO® Friends likovima Zacom, Novom, Diom i Charli, plus alternativnim glavama za Zaca i Novu kako bi deca mogla menjati izraze lica i pričati priču Poklon za pamćenje - Ova LEGO® Friends igračka za izgradnju čini zabavan poklon za decu stariju od 12 godina koja žele proširiti svoje veštine izgradnje Dimenzije - LEGO® Friends Beach Amusement Park meri preko 27 cm visine, 37 cm širine i 33 cm dubine Pomoćna ruka - Otkrijte intuitivne upute u LEGO® Builder aplikaciji, gde graditelji mogu zumirati i rotirati modele u 3D, pratiti svoj napredak i sačuvati setove dok razvijaju nove veštine Nova generacija Heartlake City - U januaru 2023. godine, LEGO® Friends univerzum se proširio kako bi predstavio nove likove i lokacije kako bi inspirisao više igara uloga Proizvod visokog kvaliteta - Svi LEGO® komponenti zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi se obezbedila doslednost, kompatibilnost i lakša izgradnja: tako je bilo od 1958. godine Bezbednost na prvom mestu - LEGO® Friends komponente za izgradnju su padale, zagrevane, drobljene, tumbane i analizirane kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne bezbednosne standarde

Srodni proizvodi
Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.