Creator
Creator

LEGO Creator serija na Kocka.rs omogućava ljubiteljima LEGO-a da urone u svet neograničene kreativnosti i maštovitosti. Ovi setovi pružaju različite modele u jednom, omogućavajući graditeljima da preoblikuju delove i stvore nešto sasvim novo. Bilo da gradite avione, kuće, vozila ili životinje, svaki Creator set je prilika da oslobodite svoju kreativnu stranu.

-10%

31141 Glavna ulica

Šifra proizvoda: cr 31141
Besplatna dostava:
Stara cena: 17.800 RSD
MP cena: 16.020 RSD
Akcija počela od: 06.07.2024. i traje do 28.07.2024.
Dodaj u korpu

Dostupnost: na stanju

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 1.99kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017415949
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

LEGO Creator "Glavna Ulica" set je višefunkcionalni set koji sadrži razne građevine i elemente koji zajedno čine živopisnu gradsku scenu. Sa šarenim fasadama, detaljnim enterijerima i raznolikim likovima, ovaj set pruža bogato iskustvo gradnje i igre.

Set može uključivati kafiće, prodavnice, ulične lampe, pločnike i parkove, nudeći bogatu paletu elemenata za stvaranje jedinstvene Glavne ulice. Svaki od elemenata je pažljivo dizajniran da pruži realističan doživljaj urbanih prostora, sa naglaskom na arhitektonskim detaljima i urbanom dizajnu.

Pored toga, set sadrži i minifigure koje donose život u Glavnu ulicu, omogućavajući korisnicima da stvore različite scene i priče. Bilo da je u pitanju šetnja kroz grad, popodnevna kafa ili kupovina, minifigure doprinose autentičnosti seta.

Zaključak: LEGO Creator "Glavna Ulica" set je idealan za ljubitelje LEGO kockica koji uživaju u gradnji i kreiranju vlastitih priča. Sa svojim detaljima i mogućnostima, ovaj set nudi sati zabave i kreativnosti. Idealno za kolekcionare i ljubitelje urbanih pejzaža, "Glavna Ulica" je savršen dodatak svakoj LEGO kolekciji.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.