Arhitektura
Arhitektura

LEGO Arhitektura na Kocka.rs vam predstavlja ikonične građevine i gradove iz celog sveta u minijaturnom formatu. Ovi detaljno osmišljeni setovi savršeni su za ljubitelje arhitekture i graditeljstva, nudeći priliku da rekonstruišete čuvene spomenike, nebodere i urbane pejzaže. Od Kipa slobode do Burj Khalife, svaka kreacija oživljava estetiku i dizajn koji stoji iza svetskih čuda arhitekture.

-10%

21060 Zamak Himeji

Šifra proizvoda: ar 21060
Besplatna dostava:
Stara cena: 19.000 RSD
MP cena: 17.100 RSD
Akcija počela od: 10.05.2024. i traje do 02.06.2024.
Ovaj proizvod je rasprodat

Vreme isporuke: do 5 radnih dana

Isporuka je besplatna
iznad vrednosti
4.000 RSD Besplatna isporuka
Treba još da naručite u vrednosti 4.000 dinara,
da bi vaša isporuka bila besplatna!
Specifikacija
Naziv proizvođača: Lego
Sedište proizvođača: LEGO Group, DK-7190 Billund, Danska
Bruto težina: 2.13kg
Marka proizvoda: Lego
EAN kod: 5702017417721
Hemijski sastav: Polyethylene, Akrilnitril-butaden-sterol
Sirovinski sastav: Plastika, kartonska ambalaža
European conformity
Opis

Opis Proizvoda: LEGO Architecture set 21060 Himeji Castle je pažljivo dizajniran da odražava složenost i lepotu ovog istorijskog zamka. Sa svojom prepoznatljivom belom fasadom i složenim krovovima, ovaj model je istinski umetničko delo. Set sadrži više od 1.500 delova, što ga čini kako izazovnim, tako i zadovoljavajućim projektom za ljubitelje LEGO-a i arhitekture.

Svaki detalj u ovom setu pažljivo je osmišljen da odražava karakteristike pravog zamka Himeji, od kamenih temelja do složenih tornjeva i krovova. Set takođe dolazi sa knjižicom koja sadrži informacije o istoriji i arhitekturi zamka, što ovaj LEGO set čini ne samo zabavnim, već i edukativnim.

Zamak Himeji je UNESCO-va svetska baština i jedan od najznačajnijih primeraka japanske feudalne arhitekture. Sa ovim LEGO setom, možete doživeti deo japanske istorije i kulture, uživajući u svakom koraku gradnje.

Zaključak: LEGO Architecture 21060 Himeji Castle je savršen za svakog ko ceni arhitekturu, istoriju ili jednostavno uživa u složenim LEGO projektima. Kada se završi, ovaj set ne samo da će biti zadovoljstvo graditi, već će biti i predivan eksponat u vašem domu ili kancelariji. Odajte počast jednoj od najlepših građevina Japana uz ovaj detaljan i impresivan LEGO model.

Kratak Uvodni Tekst: Upoznajte se s jednim od najlepših primera japanske arhitekture kroz LEGO Architecture set 21060 Himeji Castle. Ovaj složeni i detaljan set savršen je za ljubitelje istorije, arhitekture i LEGO-a, pružajući jedinstven uvid u japansko kulturno nasleđe.

Slični proizvodi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.