02.01.2023.

2023 LEGO Super Mario vesti!

Deca mogu da dodaju crveno-sjajnu stazu u svoj LEGO Super Mario svet

Deca mogu da dodaju crveno-sjajnu stazu u svoj LEGO Super Mario svet pomoću seta za proširenje Lava Wave Ride (71416). Komplet uključuje nestala talas lave i lava lift, koji se može voziti figurom LEGO Mario, LEGO Luigi ili LEGO Peach (nije uključeno). Igrači mogu da zarade digitalne novčiće, ako ne padnu sa pokretnog talasa i ako pobede 2 mehurića lave na oba kraja. Idealan za zajedničku igru, set takođe uključuje Fire Bro, kojeg takođe možete pobediti.

 

Uz set dodataka Ice Mario and Frozen World (71415), deca mogu da naprave ledenu LEGO Super Mario stazu. Komplet uključuje Ice Mario odeću za LEGO Mario (figura nije uključena), kao i LEGO figure Cooligan i Goomba. Plava ledena ploča koja se može izgraditi ispušta zvuke klizanja iz LEGO Maria kada on „kliza“ na njoj. Takođe ćete pronaći lanser koji možete koristiti za lansiranje Cooligana u ledeni blok napravljen od kockica - ako razbiješ ledeni blok možes otkriti Goombu.(Napomena: početna staza 71360, 71387 ili 71403 je potrebna za igru)

 

LEGO Super Mario obožavaoci mogu da se bore sa velikim likom, sa ovim setom Conkdor Noggin Boppere (71414). Set uključuje veliku neprijateljsku figuru Conkdora koja se može izgraditi, sa kojima se interaktivna figura LEGO Mario, LEGO Luigi ili LEGO Peach  (nije uključena) može boriti. Skočite na prekidač i izbegavajte Conkdor-ov veliki kljun i dug vrat dok napada, a zatim ga zgazite po glavi da biste ga pobedili! Skočite na dasku da bi Konkdor ponovo ustao!

 

Dajte deci nove opcije za igru uz kolekcionarske LEGO Super Mario pakete likova - serija 6 (71413) koja preporučene za deca od 7 i više godina! Svaki paket sadrži figuru koja se može izgraditi sa interaktivnim elementom, kao i mali dodatak koji se može sagraditi i koji možete koristiti kao postolje, ili možete da učinite igru još uzbudljivijom. Možete sakupiti 8 LEGO Super Mario likova: Birdo, Green Toad, Ice Bro, Bramball, 2 Goomba mačke u 1 paketu, Blooper (sa 3 Blooper bebe), Sumo Bro i Spike. Svaki je dizajniran da se koristi sa početnom stazom (71360, 71387 ili 71403) za interaktivnu igru.

 

Preuzmite aplikaciju LEGO Super Mario, gde ćete pronaći vodiče za izgradnju, inspirativne ideje i mnogo drugih sjajnih stvari koje će poboljšati kreativno iskustvo vaše dece. Kompatibilne Android i iOS uređaje možete pronaći na LEGO.com/devicecheck.

Komentari
Komentara
0
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.